Puss & kram

Hej på er allihopa! Har ni haft en mysig fredagskväll?
Jag och Sandra red ut på två goseponnys förut. Vi skrittade en bit och så började vi snacka om hur läskigt det hade varit att möta andra djur som tillexempel rådjur, rävar eller liknande. Då lyste jag bara lite spontant mot skogen på andra sidan vägen och gissa vad vi ser? Haha 4 stycken ögon bakom typ en buske, shit vad rädda vi blev! Så vi tog och vände och skrittade lite extra på "min väg". 
 
Imorgon blir det inget stall, ska köpa julklappar och vara en stund i Stenungsund. Uppdateringen kommer vara ganska bra! Imorgon dyker "Veckans ekipage" upp på bloggen! Check it out 12:00
 
Tack alal underbara människor som finns ute i världen! Puss & kram på er ♥
 
 
 

Fredag 30 november 2012

Nu är det fredag, den sista dagen i november. Imorgon är det december, herregud vad tiden har gått fort. Bara en månad kvar av 2012... 
 
Idag ska jag åka till stallet och rida ut tillsammans med Sandra för paddocken är helt frusen. Tror bara vi tar en liten skrittrunda, så hästarna får röra lite på sig.
Ikväll ska jag bara ta det lugn, fixa en del inlägg inför veckan och helgen. Imorgon blir det inget stall, ska åka till Stenungsund och simma lite, sen drar vi till torp för att köpa lite julklappar.
 
Helgen kommer vara väldigt lugn. Åker antagligen till stallet på söndag och sen kanske jag är med lite kompisar med. Hur ser eran helg ut?
 
Vad tyckte ni om "Dagens fråga"? Roligt va? Ni hittar inlägget HÄR :)
 
saknar sommaren något enormt

Dagens fråga 1

Dagens fråga lyder såhär:
"Vem hade ni helst provridit utav Birka och Ella?"

Tänk inte på er läng, vikt eller liknande utan bara frågan! 
 
Birka ♥
 
Ella ♥

Godkväll på er!

Hej på er allihopa! Har ni haft en mysig torsdags kväll hittills?
Idag har jag varit hemma och pluggat, å vilat lite. Käkat middag med familjen och myst!

Pappa lämnade in min iPhone i stan idag, å den var färdig i lagom tid till att han skulle åka hem. Så nu sitter jag med min käraste ägodel och myser ;)
Hade typ en massa sms, mejl och så hade det hänt en massa saker på instagram, Twitter och sånt :)

Uppdaterar er mera imorgon! :D


Inga mobilinlägg

Hej på er! Första gången jag sätter mig vid en datorn idag. Åh som ni vet så sprack min kära telefon igår (eller jag tappade den) så jag har inte kunnat mobilblogga för pappa tog med den och skulle lämna in den på något ställe i göteborg. 
 
Snart skall vi iväg på en samling i aulan, så jag måste dra nu. Hörs sen! <3
 

En vardags outfit

Den här outfiten tycker jag är riktigt snygg, en enkel stilren outfit. Me like!
 
Pearl Blouse från Cubus - Pris: 299:-
Elly coated zip jeans från Gina Tricot - Pris: 599:-
"In your face jacket" från Style By Tyra - Pris: 499:-
Ett par vanliga låga Converse som går att köpa i de flesta skoaffärerna.
Don Donna Boxig från Accent - Pris: 399:-
 
Vad tycker ni om den här outfiten? :D

Glad, ledsen, stolt och besviken.

De fyra känslorna känner jag just nu...
Jag är glad & stolt för att Birka gick så sjukt jäkla bra idag. Riktigt grym! Och jag är ledsen och besviken för att jag skulle givetvis lyckas tappa min iPhone i golvet så den skulle spricka helt... :(
 
Red igenom Birka i paddocken förut och hon gick riktigt bra! Bästa på länge asså! Jobbade lite med dressyren, och shit vad pigg hon var. Men använde ändå energin på rätt sätt, lyssnade riktigt bra på mig.
Är super nöjd med lilla krypet. Hon börjar tänka neråt nu med, grym ponny! ♥
 
Har kommit på ett par inlägg som jag skall ta och skriva imorgon. Det gäller bara att komma ihåg hela idén tills jag vaknar, nä då det klarar jag nog ;)
 
Puss & godnatt :*
 
En trött liten Birka som fick jobba hårt ♥

8 sanningar om mig

♥ Jag har skilda föräldrar
 
♥ Evelina & Nanna är mina två absolut bästa vänner
 
♥ Jag är lite av ett kontrollfreak, allt måste följa sitt schema
 
♥ Jag kan inte tänka mig ett liv utan hästar i min vardag
 
♥ Utan Birka så hade jag inte haft å mycket självförtroende som jag har idag. Sommaren 2012 - det var våran sommar. Det var då det klickade ♥
 
♥ Jag är jätte kräsen när det gäller mat, vägrar smaka på nya saker...
 
♥ Jag hatar att stava fel! Kan inte publicera ett inlägg med en massa stavfel, då får jag damp och måste gå in och fixa det snabbast möjligt..!
 
♥ Jag ställer otroligt höga krav på mig själv... inte bra...
 

Onsdag 28 november 2012

Hej på er! Jag ska egentligen plugga nu, men det är så trögt att komma igång med det. Lektionen slutar snart, vi har precis haft Elevens Val.
Jag måste snart sätta mig och gå igenom min kalender, känns som om vi har hur mycket som helst att göra nu. En veckoplanering kommer upp någon dag här. Så jag själv får lite koll också ;)
 
Uppdateringen ska bli bättre idag, jag somnade igår. Vaknade och åt middag, sen så tittade jag på House och gick och la mig igen. Tror jag åker till stallet idag, ska bara snacka med Therese också!
 

Fattar ingenting...


Tisdag 27 november 2912

Hej på er alla fantastiska läsare!
Just nu sitter jag och har bild, eller ja vi får göra lite vad vi vill och eftersom jag fick lite tid över passar jag på att uppdatera er. Jag har fortfarande inte bestämt mig om jag ska åka till stallet idag. Kanske inte åker dit på onsdag isåfall, Sandra ska inte heller dit.
 
Sitter och funderar på lite olika inlägg och hittills har jag inte fårtt fram så många ideér, men jag jobbar på det. Har ni några förslag på inlägg?
 
Saknar min lille prins ♥

Pepparkaksbak

Bakat pepparkakor på hemkunskapen, tänka sig att det snart är jul! :D


Time to sleep

Nu är det dags att sova, ville bara säga hej till er först
Kvällen har beståt av data, mat och dusch. Först dushcade jag, sen käkade vi och ända sedan åtta har jag suttit vid datorn. Jag har grejat lite med bloggen, fixat en header till en tjej och spanat runt på lite bloggar.
 
Vet inte om jag ska åka till Hjälmvik imorgon, får snacka lite med Therese så berättar jag imorgon. Ibland kan det behövas en dag stallfri. 
 
Kan vi göra såhär att istället för att jag skriver i varje inlägg "uppdatering kommer". För det är väll självklart att jag uppdaterar senare, det är ju det bloggen är tillför. Så skriver jag ingenting! Tycker inte ni att det här lät ganska logiskt? 
 
Sov gott nu alla underbara läsare!
 
Baby you light up my world like nobody els ♥

Ridlektion på Orust Ridklubb

Hej på er alla fina!
På dagens ridlektion hade jag Gotlandsrusset Chili, en mycket trevlig liten ponny.
Det var djup harvat inne i manegen, så vi fick hålla oss på fyrkantsspåret för det mesta.
Vi red lite öppnor och jag red även lite slutor.
Chili skötte sig jättebra, känner mig riktigt nöjd. Fick också mycket beröm av Hanna :)

Har ingen bild på chili, så ni får nöja er med denna ;)


Måndag 26 november 2012

En helt vanlig måndag. Sitter i bussen och regnet smattrar mot rutan, jädra skit väder. Hela 2012 har bestått av 90% regn, blir så himla ledsen när det regnar. Det blir bara jobbigare att rida, den dryga 1 kilometern från bussen hem varje dag känns som trehundra mil...

Iallafall snart är det ridlektion inne i manegen. Varmt, skönt och framför allt torrt!

Nu skall jag hoppa av bussen. Uppdaterar mer senare!


Nikon eller Canon

Tanken är ju att jag ska köpa mig en systemkamera snart. Så fort plånboken tillåter det rättare sagt! Men jag kan inte bestämma mig om jag ska köpa en Canon EOS 1100D eller en Nikon 3100D.
 
Vad jag har hört så är båda kamerorna väldigt lätt användna och det är ju bra för en nybörjare som mig, men vilken är egentligen bäst? :D
 
- VAD TYCKER NI LÄSARE? -
 
Canon EOS 1100D
 
Nikon 3100D
 
Kommentera vad du tycker!

Landat hemma

Hej på er alla finisar! Som ni märkt har det inte varit någon uppdatering här idag alls, har inte haft någon tid över. Hästarna tar mycket tid.
 
Vi red ut alla fyra idag - Therese på Tamira, Oskar på Flake, Sandra på Peffson och jag på Birken. Vi red runt Skörtorp, en ganska långrunda med både trav och galoppstigar.
Birka skötte sej som vanligt bra. Hon var lite pigg kan man väll påstå! Imorgon kommer hon ju vila, så jag krävde lite extra idag.
 
Nu är iallafall mitt rum städat, gick igenom min garderob också. Rensade lite bland mina kläder!
Snart är det solsidan, efter det hade jag tänkt att förbereda lite inlägg inför imorgon. Så uppdateringen håller sig någolunda bra iallafall.
 
Vad har ni gjort idag? Hoppas ni får en bra söndags kväll!
 

Söndagsfix

Håller på att städa och greja lite på mitt rum. Så fort jag är färdig skall jag sätta mig och skriva ett inlägg om hur dagen har varit :)
Vi syns snart <3


Söndag 25 november 2012

Förlåt för att jag inte bloggade något riktigt "vardagsinlägg", hur det gick på ridturen och allt sånt. Men jag tänkte jag kunde ta det nu istället. 
 
Jag och Sandra red ju ut igår. Sandra red Effe istället för Tamira så vi skrittade bara och tog det lugnt, så dom fick känna lite på varandra. Peffson skuttade iväg en gång och bockade, men Sandra skötte det bra och satt kvar. Sen så gick båda hästarna cool lugna på resten av tillbaka vägen.
 
När vi hade sadlat av och fixat allt i stallet så åkte vi båda hem. Det var ingen hemma när jag kom hem, så jag tog lite mat och bänkade mej framför tv:n med datorn i knät. Och så jobbade jag med min nya design i ett par timmar. Å resultatet blev ju grymt bra!
Resten av kvällen myste hela familjen framför tv:n. Käkade god kvällsmat och lite godis.
 
Snart skall jag bege mig till stallet. Ska bara slänga i mig lite frukost först. Vet inte om vi ska rida ut idag heller eller om det blir jobb i paddocken. Men innan ridningen ska hela stallet fixas ;)
Ska försöka uppdatera så bra som möjligt idag, men en del av er läsare vet ju att när man är i stallet brukar det inte bli så mycket tid över till annat.
 
Puss på er! Vi syns <3
 
Birka - Juni 2012

Statistiken

Idag har statistiken varit grym. Love till er läsare <3
Nu säger jag godnatt, ett långt inlägg om dagen och morgondagen kommer upp imorgon.
 

Länkbyte med Nanna Andersson på successen

Spana in denna snygga blogg, där Nanna Andersson bloggar om de hästar hon rider och sin vardag. En riktigt läsvärd blogg, den vill ni inte missa! 
http://successen.blogg.se
 
Fina Nanna & Yanara ♥

Ny design & header

Något jag aldrig kan få nog av är snygga headers och designer. Det kanske ni har märk, det är en ny header nästan varje månad. Men den här är jag väldigt stolt över, suttit hela eftermiddagen och kämpat med denna. Tycker den är otroligt flashig men ändå klassiskt snygg. 
 
Vad tycker ni? Kommentera.
 

Önskeinlägg

Då jag nästan bara bloggar om min vardag, så tänkte jag att ni skulle få kunna önska inlägg. Kommentera detta inlägg vad ni tycker att jag skall skriva om eller skriv rubriker. Ni får gärna länka eran blogg i kommentaren så står den med i inlägget sen. Jag kommer kanske inte göra alla inlägg, men kommentera vad du tycker så har du chansen att få med din länkning! :)
 

Stall Hjälmvik nästa

Drar till stallet nu, så vi får höras lite senare.
Det kommer upp ett inlägg nu klockan 13:00 där ni får chansen att vinna en länkning genom att kommentera era förlag och tips. Kolla in et vettja ;)
 

Tjena mittbena

Hej på er! Uppdaterade inget igår, hade varken ork eller lust..

Just nu är jag ute på promenad med Evelina och Hampus. Filmen ägde igår :D

Jag ska vara på stallet vid ett någon gång. Där möter jag upp Sandra, å så rider vi ut tillsammans på Tamira och Birk.


Nej jag har inte glömt er...

...det har bara varit så mycket i skolan. Uppdatering kommer inom kort!


tidsinställt *jag sover redan*

Hej på er alla sötnosar! Har ni haft en bra dag?
Har haft en bra dag i skolan, slutade relativt tidigt. Så det underlättade ju i ridningen också, kunde ju vara på stallet redan klockan 3.
 
Red igenom Birka ordentligt förut. Therese var med och peppade mig i paddocken!
Hade några travbommar framme. Jobbade lite på serpentinerna & volterna. I sluetet jobbade vi lite med sidförande skänkel, bara så Birka får känna lite på det.
 
Shit vad fin hon va efter vi hade jobbat med den mesta galoppen. Hon tänkte fram och ner och börjde lite smått bjuda framåt. Hon tyckte det var lite jobbigt, men så är det!
 
Mer uppdatering kommer imorgon! Kram
 

Nu är Birka klippt!

Blev hon inte gullig? :D


kommer inte på någon rubrik...

Sitter i skolan.. Vi börjar om 20 minuter ungefär. Sista lektionen nu, sen slutar vi.
Efter det här inlägget skall jag smsa Therese. Jag kommer nog slippa att rida i mörkret idag, kan vara på stallet runt 3 någong gång ungefär. 
Just nu har jag inte så mycket att skriva om. Uppdaterar mer senare :*
 
hittade en gammal bild på lilla Birka

Torsdag 22 november 2012

Nu sitter jag på bussen, har en bra dag framför mej. Pratade med Therese igår och jag åker antagligen till stallet idag med. Sandra kan inte komma idag, hon slutar så himla sent.. :/
Men jag rider iallafall igenom Birka, vet inte om jag kommer rida lektion för Therese eller hur det blir ;)

Bara 4 lektioner i skolan, ändå slutar jag klockan 2. Lite segt med en håltimma på två timmar ändå..

Ikväll har jag inget planerat, skulle bakat till göken ju, men pappa fixar det istället. Tack så mycket pappsen <3

Bilder på Birka kommer upp idag, precis som jag lovade. Det är bara 3 bilder som inte är så bra. Men då får ni ju ändå en bild på hur hon ser ut! ;)


Kvälls hälsning

Min dag har varit jättebra. En riktigt bra dag, en sån dag som bekräftar vilket grymt liv jag lever. Hur lycklig jag är! Visst det finns en del saker som jag hade velat ändra på, men ändå..
 
Bilder Birka kommer imorgon, det blev lite ont om tid ikväll. Plus att blogg.se vägrar att samarbeta på mobilen. Imorgon går skolan snabbt, bara 4 lektioner sen slutar jag. Tror jag åker till Hjälmik imorgon med, kanske rider med Therese eller för ;)
 
Ja mer uppdatering kommer imorgon! Måste bara säga att jag älskar er läsare! Era kommentarer som ständigt rullar in här är alltid positiva! Statistiken blir bara bättre och bättre ♥ love to you guys ♥
 

Kvällsbak när det är som bäst

Fick mej ett litet ryck så jag ställde mej och bakade lite små muffins! Har inte provsmakat ännu, men dom blir nog säkert riktigt goda! :D


Super lycklig

Känner att jag är på grymt bra humör just nu. Alla bitar bara faller på plats, en efter en.

Har precis kommit hem från stallet, snart är det middags time. Jag och Sandra red ut i detta mörka väder på Birka och Tamira, å gissa om dom var duktiga eller. Det var både första gången för Birka och Tamira att vara ute i mörkret, men vi hade hur många reflexer som helst på oss. Och så red jag med en hand som höll tyglarna och en hand som höll i en ficklampa. 
Therese hittade pannlampor, men det fanns inga batterier. Therese skulle fixa det, så till nästa gång kanske vi ser lite mer ;)
Vi mötte till och med en buss och båda hästarna skötte sej super bra verkligen! 
 
Det känns så himla kul att Sandra har börjat rida på Hjälmvik, då har jag någon att prata med. Behöver inte ut och traska i skogen helt ensam utan kan ha någon att skratta med :D
 
Förresten så har Birka blivit klippt också, lite bilder kommer på det sen. Inte för att bilderna blev så bra, å Birkas klippning ser inte helt jätte gullig ut. Men när man ser henne i verkligheten så är hon riktigt söt ♥
 
Ett inskillt inlägg om resten av dagen & morgondagen kommer snart!
 
Den här mysiga bilden får mej bara att längt efter sommaren ♥

Lunchrast

Förlåt för så dålig uppdatering idag, vaknade lite sent imorse och så har vi knappt haft någon rast nu på förmiddagen...

Iallafall nu har vi lunchrast, 3 lektioner avklarade. Nu är det bara två lektioner kvar.. Syslöjd och engelska.

I eftermiddag drar jag till stallet med Sandra. Vet inte om Therese är där, då kommer vi antagligen att rida i paddocken. Kul med lite lektion, känns som det var länge sedan jag red igenom henne ordentligt nu ;)


House

Red igenom Birka lite fort bara förut. Hade lite cavalettibommar framme som jag travade över ett par gånger. Birka var jättefin, lite pigg. Men det är ju bättre att hon är lite mer fram, än bak ;)

Just nu sitter jag och pappa och ser på House och bara myser. Älska livet just nu <3


On my way home

Sitter på bussen påväg hem nu. Skall hem och äta, tror jag svälter ihjäl.. haha..
Sen drar jag och rider Birken, hon skall få jobba lite i paddocken. Funderar på att jobba med lite bommar idag, bara hitta takten och flytet.

Ikväll skall jag plugga lite grann, å städa en del på mitt rum. Skall sova 9:00! Senast! Så jag är tillräckligt utvilad för morgondagen ;)

See yaa soon <3


Veckoplanering v.47

Vecka 47
19 november 2012 - 25 november 2021
 
Måndag 19 november: Ridlektion
Tisdag 20 november: Hjälmvik och plugg
Onsdag 21 november: Hjälmvik med Sandra och eventuellt lite plugg
Torsdag 22 november: Baka inför försäljningen på göksäter och en massa plugg
Fredag 23 november: Åka på bio med bästa Evelina och Annie! Tagga se breaking down part 2 :D ♥
Lördag 24 november: Hjälmvik, vet inte om Sandra skall dit. Men det tar jag reda på ;)
Söndag 25 november: Hjälmvik och plugg
 

Header & Design

Tack för alla beställningar jag har fått in!
Men nu hamnar fokus på hästarna och skolan. Om ett tag kommer jag börja igen!
Ni som inte fått svar på era mejl (som skickat innan 20 November 2012) är välkomna att mejla igen, så löser vi allt. Min mejl har varit lite traslig, men nu funkar det igen.
 

godmorgon

Godmorgon på er! Snart skall jag gå till bussen. I eftermiddag åker jag till Hjälmvik, å sen dirr hem. 
Har fixat några tidsinställda inlägg, så här kommer det vara full uppdatering hela tiden! Så ni får gärna kolla in här lite då och då, å varför inte lämna en kommentar också! :D

Ridlektion och kvällsplugg

Hej på er alla sötnosar! Nu sitter jag och gottar mej under en mysig filt i soffan.
Som sagt var jag och red lektion förut. Det gick sådär, kände mej ofokuserad. Och red stundtals som en riktigt kratta. Fick lilla Fredrika, hon var inte på sitt bästa humör om man säger så. Vi stod lite på bakbena, hoppade och stutsade.
 
Imorgon kommer jag nog åka till Hjälmvik. Skall höra av mej till Therese imorgon någon gång, tror jag rider igenom Birka lite fort bara. Det är så himla mörkt nu.. :(
En veckoplanering kommer imorgon, så håll utkik här! 
Kanske slänger in ett till inlägg ikväll, får se lite hur mycket tid det blir över. Här är det plugga som gäller ;)
 

Måndag 20 november 2012

Hej på er allihopa! Ledsen för dålig uppdatering..

Sista lektionen nu, fy vad skönt. Efter skolan åker jag hem till farmor, äter och sen tar jag bussen till ridklubben. En vanlig måndag helt enkelt. Sen hämtar farfar mej på klubben runt halv sex någon gång. Sen sover jag hos farmor och farfar, pappa är iväg med jobbet så aa.. ;)
 
Men vi hörs. Puss hej
 

Ridpass och ridlektioner

Tycker ni att jag skall utvärdera ridpassen/ridlektionerna i ett separat inlägg med en massa detaljer? Eller skall jag bara skriva lite kort och snabbt i ett "utvärdering av dagen" inlägg?
 
Ni bestämmer! Kommentera
 
Ella.. När hon inte var speciellt gammal ♥

Söndag 18 november 2012

Tänkte göra någon slutsats utav helgen. Känner att jag mår riktigt bra just nu, hittat tillbaka till mej själv. Inte lika trött och stressad längre, vilket känns underbart. Har hittat ny insperation till bloggandet. Läxor och prov börjar lugna sej lite.
 
Det känns så skönt att ridningen har kommit igång nu igen. Efter mina 2 veckors uppehåll, ni vet varför.. Få träffa Birka varje dag! Skall snacka med Hanna imorgon och kolla hur det kommer bli med tomtehoppet. Det är en klubbtävling på Orust Ridklubb som jag och Birka kanske skall vara med på. 
Therese sa att det valet låg i mina händer. Ville jag tävla med Birkis en gång till fick jag det, annars kör vi bara på som vanligt hemma.
Känner mej lite osäker... Får nog fundera på det ett tag till ;)
 
Känner även att jag har haft mycket tid över efter stallet. Det har liksom inte tagit en hel dag. Så jag har kommit hem, ätit och duschat. Sen bara tagit det lugnt och vilat! Så jag känner mig riktigt taggad inför en ny vecka! :D
 
du förstår inte hur mycket jag älskar dej

SOLSIDAN

Strax solsidan och mys med familjen. Uppdaterar er strax :*

Middag med la familia


Nu drar vi!

Ponnyn är iordning gjord! Nu kör vi!


Uteritter

Rider ut med Oskar, Therese och Sandra! :)


Design och headers

Nu har jag fått in 3 beställningar på headers och design. 2 är redan klara!
Om ni vill kolla in deras bloggar får ni länk längre ner. Jag har kommit med en del ideér, men Sofie och Evelyn har fått bestämma hur dom skall se ut annars!
 
Är du också intresserad av en ny header, design eller båda två? Så är det bara att mejla mej på [email protected] så svarar jag så fort jag kan! ;)
 
Sofie och hennes bedårande shetlandsponny Rasmus
http://rasmussdagbok.blogg.se
 
 
Evelyn Kihl & hennes söta shettisar
http://ponnystaar.blogg.se
 

Det finns 3 jag vill hylla..

Att en ända liten uppmuntande kommentar, det där ur gulliga smset och dom där vackra orden... Att dom kan få en på så mycket bättre humör! Hur alla bekymmer bara smälter inom en... & man känner hur bra man mår, hur bra man har det... och speciellt vilka underbara vänner man har.. ♥
Tack för att ni finns, ni vet precis vilka ni är. Love till er bara för att ni är så bäst!

Hoppträning för Therese!

Red någon typ av hopplektion för Therese idag. Oskar och Flake var också med.
Vi red över lite bommar, med olika avstånd. Skritt, trav och galopp. Birka skötte sej bra, hon var lite bakom i galoppen så jag fick pusha henne ganska mycket. Sen rullade vi över lite kryss och bommar. Birka skötte sej bra då med, några språng var helt perfa!
 
Sen höjde vi. Ett hinder på diagonalen på 50cm. Fick ett riktigt bra språng, duktig ponny!
Efter det skrittade jag av Birka 2 varv. Sen hoppade jag av och ledde henne ett par varv till. 
Är jättenöjd med Birka idag, hon var lite bakom men hon har ju heller inte blivit riden på 2 veckor typ. Men det kan heller inte bli perfekt varje gång 
 
Sen var det några som var och provred Effe också. Vill inte änns ta upp hur det gick här... Men jag kan säga att han blir kvar på Hjälmvik ett tag till! 
 
Imorgon blir det Hjälmvik som vanligt, bara jogga Birka lite. Hon gick ju väldigt hårt idag;)
Puss vi hörs, syns och allt det där imorgon! 
 

Hur jag ryktar Birka

Bara gjorde det lite fort så ni skulle få se. Gör det självklart mycket noggrannare i vanliga fall ;)


Jag är med och tävlar!

Jag är med och tävlar om att vinna ett iPhone skal hos grymma Josefine
Kolla in hennes blogg: http://fantasias.blogg.se

Att orka med allt och inte ställa för höga krav på sej själv!

Ni måste inte läsa igenom det är om ni inte orkar. Men det är mina viktiga ord, som handlar bara om mej å hur jag egentligen mår innanför mitt vardagliga skal... bestäm själv.
 
Jag är en person som ställer höga krav på mej själv, vill gärna hjälpa andra och så vill jag gärna lyckas. Alltid lyckas. Liksom bevisa för mej själv att jag är bäst. Det är inte så att jag vill bevis för någon annan att "jo men jag är bäst på det här, så stick". Utan jag måste bevisa för mej själv, i stunden helt omedvetet att jag kan klara det här och visst skall man ha mål, aldrig sluta försöka och tänka framåt. Men när man blir riktigt besviken på sej själv för att man fick ett B eller kanske ett C på ett prov istället för A, å man säger "jag är nöjd". För man vill inte göra någon stor deal av det inför alla andra. Men egentligen känner man vad har jag gjort för fel?
 
Det finns många, väldigt många ute i världen som ställer alldeles för höga krav på sej själva. Det är inte bra! Har man en del andra saker att tänka på, som i mitt fall - familj, vänner, skola och hästarna.. Så blir man tillslut alldeles för stressad och bara krachar. Man får kortslutning i hjärnan och man mår inte bra utav det.
 
Jag vet inte alltid hur jag gör för att orka mej igenom en hel vecka. För jag har väldigt lätt för att ta på mej en massa saker, "javisst kan jag fixa det"... "självklart, det fixar jag"... Och helt plötsligt är min vecka full av en massa saker att göra, oftast en massa små saker som bara växer och blir större.
Nu har jag haft 2 veckor nästan helt ledigt från stallet. Ridit 2 utav 14 dagar. Jag behövde verkligen det, för att orka. För att ladda om. För att kunna fokusera 110% på skolan. Annars hade jag aldrig orkat med allting som hänt den senaste tiden. Lära sej att jobba med Mac, utvecklingssamtal, prov och ett annat massa plugg..
 
 
                  
 
Fingrarna bara glöder.. Jag skriver på allt jag bara kan, vill få ut allt... Så jag får berättat... På något sätt känns det skönt. Man måste acceptera att det kan vara så här.. Andas. Andas. Andas. Man är inte sjuk eller något, man måste bara tänka för sej själv. 
"hmm kan jag göra det här med? vill jag göra det här? - nej tack, jag hinner inte/vill inte gör det här!" Ingen blir sur för att man inte kunde eller ville. Om man frågar, så får man acceptera svaret. Vilket svar det än blir..
 
Jag skall nu i framtiden försöka hålla mer koll på mej själv. Kommunicera med min kropp å huvud, se vad jag orkar. Hur mycket jag kan ta på mej. För det är två saker som jag vill mer än väl och som jag aldrig kommer släppa eller lägga ner vad som än händer - och det är skolan och hästarna. 
 
 
Aldrig att jag skulle skolka, strunta i att lämna in en uppgift eller något liknande. Dom flesta tycker väll att jag är en plugghäst och att yolo is tha shit. 
Men faktumed att det tycker jag med, fast jag vänder på det. Man lever bara en gång, så varför inte gå ut med toppbetyg och kunna skaffa sej vilket yrke som helst?! :D
 
Hästarna är mitt liv. Visst jag har bara ridit i drygt ett år nu och är bara sådär nykär i hela konseptet. Men nej så är det inte. Den känslan man får när man sitter så häst ryggen, flyger över ett hinder, får ett perfekt galoppombyte eller när man får den där speciella kontakten. Då det klickar precis, den kontakten som man letar efter i varje ridpass. Men som man tyvärr inte hittar lika ofta.
Jag och Birka har klickat sådär bara ett fåtal gånger! Och det tror jag inte handlar om hur bra man rider eller inte. Men visst du skall kunna grunderna och veta vad rätt hjälper är ofc. 
 
Så skolan och hästarna är viktigast för mej, sen prioriterar jag självklart min familj och mina vänner. Men utanför det självklara är det hästarna och skolan. 
 
I only care about what I love
All the other idiots can go to hell
 
Känner du igen dej själv i något av det här? Jag tror att många undrar hur man skall göra för att orka mer och själv har jag inte det rätta svaret för det här. Det letar även jag efter.
Men vad jag tror är viktigt är att man äter rätt och tränar bra. Man får inte jättebra kondition av att rida, snarare ingen alls. Du rör dej ju inte för att träna just dom musklerna..
Så därför är det ju viktigt att vara ute och gå eller springa. Jag går 1 kilometer nästan varje dag (hem från bussen) men jag känner ändå att det inte är tillräckligt. 
 
Jag har slarvat jätte mycket med springningen/joggningen. Ända sedan i slutet av Augusti har gjort annat än att vara ute och skapa kondition. Hade jag haft 3000 spänn hade jag hade jag köpt eller löpband, bara byta om. Springa lite grann och sen direkt in i duschen, how wonderful is that? 
Men nu sparar jag till en kamera, så dom drömmarna får vänta ett bra tag till ;)
 
But now back. Om man planerar och håller ordning på allt, så löser sej det mesta. En annan viktig sak för att förebygga stress är att du gör klart det du börjat på. 
Det är något min pappa tjatar på mej om varje dag, det ställer bara till trubbel. Okej fine, du måste inte ställa in smöret precis efter du har smörat klart för att det inte skall bli en katastrof.
Men om man tillexempel börjar med en enkel läxa, gör färdigt den och lämna in den - så har du det ur världen liksom. Så enkelt är det - gör alltid färdigt det du börjat på!
 
Tror jag fick igenom det mesta jag ville skriva.. Hade säkert kunnat skriva dubbelt så mycket mer, men det här få räcka nu.
Känner mej nöjd och jag hoppas att jag nått ut till några utav er i allafall.
När det blir såhär många tankar och känslor på en gång, så blir det lite rörigt i huvudet. Men jag tror ni hittar den röda tråder... Annars.. Läs rubriken igen ;)

Lördag 17 november 2012

Godmorgon! Vaknade med lite ont i halsen faktiskt, men nu när jag tagit en tablett känns det bättre. Det är ju alltid värst på morgonen liksom ;)
 
Stallet som planerat idag, tänker att jag är där någon gång runt halv elva ungefär. Har ingen aning när jag kommer hem, antagligen i eftermiddag eller nått. 
 
Känner att jag ser ut lite som ett monster. Har fått världens finne, som bara växer... euw..
Lånade någon Australiensk olja som tydligen är jätte effektiv mot just finnar då. Så jag får väll hoppas att den är borta tills på måndag ;)
 
11:00 kommer ett lååångt inlägg. Med rubriken: Att orka med allt och inte ställa för höga krav på sej själv! - Det är viktigt, men långt. Ni får läsa det om ni vill, men det handlar till största del om mej.
 
Glöm inte... 11:00...

bjuder på den här....

Inläggsbrist..

Hej på er alla mina goda vänner! Har haft så mycket att göra, att jag såg att senaste inlägget kom upp för typ 8 timmar sedan. Det är lite för lång tid... eller...
 
Ja iallafall, nu ligger jag i sängen och fixar lite inlägg. Imorgon skall jag åka till stallet, vet inte vilka hästar jag skall rida. Antagligen Birka iallafall, kanske Peffson också. 
Ska vara på stallet vid 10-11 någon gång. Så jag behöver inte gå upp så himla tidigt iaf ;)
 
Skall försöka blogga så mycket som möjligt imorgon, kanske fixar ett tidsinställt nu innan jag lägger mej! Puss godnatt alla sötnosar ♥
 

Effe & Tamria

INFORMATION
Vet ni att både Tamira och Effe ligger ute på annons!
 
Effe: http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=668076&inriktning=&typ=
Tamira: http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=670695&inriktning=&typ=
 
Sen kan ni också kolla in stallets hemsida
http://stallhjalmvik.n.nu

Världens sötaste ekipage

Jag och Birka ♥
 
 
Nästan alla bilder från blåbärshoppet, en del har ni redan sett. Men dom är så himla fina så ni får se dom igen. Förresten tack så mycket både Nanna Andersson & Frida Dahlberg som fotade oss ♥

Fredag 16 november 2012

Gooodmorgon på er! Idag är det fredag och jag är på riktigt bra humör. Stannade hemma från skolan idag med, bara för att tillfriskna helt liksom.
 
Jag åker antagligen till Hjälmvik imorgon, en hel dag i stallet skall bli gött. Nästa vecka är inget speciellt inplanerat, lite planer som inte är helt spikade på fredag och lördag. Men annars är veckan ganska lugn, tror det blir mycket stall nu. Knappt ridit Birka någonting de senaste två veckorna..
 
Fick en beställning på header av Everlyn imorse, så nu bollar vi lite ideér med varandra. Skall hjälpa henne med att styla om hela hennes blogg, design och allt. Så när jag är helt färdig, får ni en länk så får i se hur det blev! :)
Ni har väll inte missat det här ---> KLICKA HÄR <-- 
 
Sket hästen ville hellre äta än bli iordninggjord

Bloggheaders

OBS - VIKTIG INFORMATION - OBS
Från och med nu så kommer jag att göra bloggheaders, helt gratis till dom som vill. Så känner du att du vill ha en ny header så är det bara att mejla mej på [email protected] eller [email protected] - så kan vi bolla lite ideér med varandra.
Du får självklart välja färg, typ, vilka bilder som skall vara med och en massa andra saker helt själv. Jag finns om du vill fråga om olika saker. Det kan vara allt från smaktips till bild dilemman ;)
 
Eftersom jag gör det gratis så hoppas jag ni har hänsyn till att den inte blir klart på en timme, om ni inte vill ha något enkelt och tillfälligt då alltså. Utan jag har lite andra saker i livet att hinna med, bl.a skolan och hästarna.
 
Vill ni se headers som jag gjort innan kan ni kolla in på http://orustryttarna.blogg.se, eller scrolla upp. För min header här på EricsonStahlin har jag gjort helt själv! :D
 
Så ta nu och skicka mej ett mejl ;) Så kan vi iallafall diskutera saken!
ps. det är helt gratis
 
[email protected] eller[email protected]

 

Cupcakes

Bakade cupcakes med lillsyrran och hennes kompis förut. Här får ni ett par bilder, de är helt oredigerade men ni får nöja er med det! Puss
 

hejhejhejhejhejhej

Hej på er alla sötnosar!
Jag har pluggat lite grann, ätit frukost och för det mesta sovit. Snart skall jag ta och käka lite lunch, så fort lillsyrran kommer hem. 
 
 

Torsdag 15 november 2012

Soft dag. Åkte inte till skolan imorse, mår verkligen inte bra. Har sån sjuk träningsvärk från basketen på idrottsdan igår, samt väldigt ont i halsen och innan jag fick Alvedon i kroppen hade jag feber.
Får se om jag går till skolan och åker till stallet imorgon, beror lite på hur jag mår ikväll och imorgon bitti. Får väll hoppas på det bästa. Vill varken missa skolan eller tid i stallet! 
 
Skall ta och plugga lite sen, men först frukost. Skall börja jobba på vårat Engelska projekt som skall vara färdigt till vecka 50. Lite till inför tyskaprovet som egentligen är idag, men som jag får ta och göra nästa vecka eller något. Sen lite på matte och SO också, ingen rast ingen ro...
 
Har en liten idé på en sak som vi hade kunnat göra här på bloggen. Skall fila lite mer på min idé, så kanske ett inlägg kommer upp sen. Beroende på hur bra allt blir ;)
 
Puss på er å tack för den grymma statistiken de sensaste dagarna - love till er! ♥
 

I wish my eyes could take photos

Mitt utvecklingssamtal gick riktigt bra, känner mej nöjd.
Har egentligen inget mer att skriva, slutar tidigt imorgon. Åker hem och bakar lite inför min systers kalas på fredag. Hade tänkt klicka hem lite kläder idag, men de få vänta tills imorgon istället.
Imorgon skall jag försöka uppdatera så bra som möjligt, har ingen större blogglust när jag inte är i stallet. Det finns inget att skriva om liksom.. Men vi hörs :*
 
Gammal bild... Här var jag till och med mörkhårig...

3:a på idrottsdagen

Lite dålig uppdatering...
Mitt lag kom 3 i basketen och det andra tjejlaget från klassen vann allt! Riktigt lyckad dag, även fast vi förlorade semifinalen så är jag nöjd. 
 
Nu skall vi snart ha matte, sitter och pluggar lite inför tyskaprovet imorgon. Herregud vad mycket vi skall kunna, kommer säkert inte klara det..
Ikväll är det utvecklingssamtal, så jag hinner bara hem och äta innan jag skall åka igen!
 
Uppdatering kommer, ofc!
 

Onsdag 14 november 2012

Godmorgon allihopa! Idag är det idrottsdag som gäller, basket all day long. Nej men hela förmiddagen iallafall. Sen på eftermiddagen har vi vanliga lektioner. Efter skolan åker jag hem och käkar, sen åker jag och pappa på utvecklingssamtal. 
 
Ikväll skall jag ta och plugga en del inför tyska provet imorgon. Sen drar jag hem och bakar cupcakes med lillsyrran!
Mer uppdatering kommer under dagen, men det kanske blir lite svårt i och med basketen ;)
 
En bild jag tog med min iPhone i våras

Sweet dreams

Skall snart gå och lägga mej. Är ganska trött faktiskt, mår inte riktigt bra heller.. Har ont i halsen och lite huvudvärk. Får verkligen inte bli sjuk, har ingen rid för det...
 
Som ni vet så red jag Birka förut och hon var riktigt pigg. Red barbacka, för Therese hade lånat mina stigläder och jag orkade inte fippla fast dom igen så aa.. då fick det bli barbacka! :D
Birk var riktigt pigg och väldigt framåt. Lät henne skritta igång ordentligt, sen travde vi ganska mycket och tillsist lite galopp i båda varven.
Är jätte nöjd med min lilla prinsessa ♥
 
Imorgon är det utvecklingssamtal.. Hade hellre varit i stallet..
Vi har idrottsdag imorgon också, vi skall tävla klassvis i basket. Tror det kommer bli ganska grymt! Hoppas bara att jag inte glömmer packa imorgon :/
 

Vem hade ni valt?

 

Ponnyn gick galant


facetime

Sitter och pluggar kartgeografi. Facetimar med fina Sara samtidigt ♥
Uppdaterar mer sen, puss

Tisdag 13 november 2012

Hej på er alla sötnosar! Gick till bussen imorse, det var verkligen iskallt. Trodde jag skulle frysa sönder.. Inte kul :( Visst det är riktigt mysigt med jul och snö och så, men inte när det är kallt och mörkt..
Vi kommer ju inte få en 100% riktigt jul nu i och med att vi flyttar antagligen någon gång runt nyår!
 
Som sagt skall lilla prinsessan gå idag. Har ingen aning om jag rider ut eller i paddocken, men det får vi se helt enkelt. Har gått igenom min kalender lite också, en massa saker inplanerade hela månaden ut. Umgås en del med kompisar, rida en del och lite prov & läxor också.. :)
 
Uppdaterar er mer sen! Nu är det snart lunch, sen har jag 3 lktioner på eftermiddagen också. Segt..
 
 

Back on Track

Känns som att jag är med på banan igen. En och en halv vecka ifrån ridningen och Birka. Det var utmanade måste jag säga, saknar min lilla prinsessa sååå mycket! ♥
 
Jo idag hade jag ju lektion, fick rida Lilla My. Det gick jättebra, vi red lite olika dressyrövningar. Övade en del på öppnor och slutor samt skänkelvikningar. Lilla My skötte sej riktigt bra och jag fick riktigt mycket beröm. 
Känns som att jag inte riktigt sitter fast i min ridning som innan, provar nytt. Helt öppen för att lära mej mer! En troligt stark känsla!
 
Imorgon skall jag åka till Hjälmvik. Rida lilla Birka ♥
Pratade med Therese förut och Effe hade ju såklart lyckats slänga av sej sina skor och hovslagaren hade inte kommit än. Så han får vila lite grann.
 
Har fortfarande inte bestämt mej om jag vill vara med på tomtehoppet på Orust Ridklubb som är den 16 december. Isåfall skall vi klippa Birka och så får vi fortsätta hålla igång henne. Men jag vet inte riktigt, isåfall hoppar vi 50cm (som då är den lägsta klassen). Hon har ju gått stenhårt sen i April någon gång, hon hade ju lite sommarvila och en gång när hon skadade sej. Men det är ändå inte vila. Hon hade behövt ett par månader liksom.
Får tänka på saken ytterligare? Vad tycker ni?
 
Mera uppdatering kommer imorgon. Har en del roliga bloggideér som kommer upp inom kort. Även en massa bilder kvar från blåbärshoppet :D see yaaa
 

Språkhistoria

Hej på er allihopa! Sitter och har svenska just nu, vi jobbar med världens språkhistoria. Får reda på en del saker som jag inte hade en aning om innan ;)
 
Som ni redan vet är det lektion på klubben idag. Skall höra av mej till Therese och kolla om jag kan åka till Hjälmvik imorgon. Vet inte riktigt hur det är nu? Om vi skall ställa av Birka eller så.. Om jag bara skall rida ponnysarna? Effe? 
Det återstår att se helt enkelt att se ;)
 
Puss på er
 

good morning

Godmorgon på er! Idag är det lektion på Orust Ridklubb som gäller, vad jag vet så skall vi hoppa. Riktigt länge sedan vi gjorde det nu. Eller det känns så iallafall. 
Hoppas på att vi hoppar bana eller något liknande, istället för att rulla på ett och samma hinder ;)
 
Bloggar mer under dagen! Puss
 

bloggtorka

Hej på er alla finisar! Har inte bloggat på ett litet tag nu, har inte haft något att skriva om nu när jag inte varit i stallet på hela veckan. Nu imorgon skall jag åka på lektion på Orust Ridklubb. 
Nu är det snart solsidan som gäller, efter det skall jag sova. Gick och la mej lite sent igår kanske...
 
Mer uppdatering kommer imorgon!
 
Me and Birka in action ♥

Bad update

Uppdaterar mer om en stund, det har varit en låååång helg! Nu blir det duschen ;)


Plugg och disco

Hej på er! Sitter och pluggar kartgeografi, det suger.. Lär mej typ nothing...
Har inget att skriva im egentligen, bloggen blir lite död nu när jag inte är i stallet..
Nanna hänger med mej hem sen och vid tjugo i fyra åker vi och hämtar upp Carro och sen åker vi upp till varekil och förbereder för discot! :D
 

Tröttare än mej går inte att bli..

Har haft en grym kväll, uppdaterar mer om det imorgon. Puss

KOM PÅ DISCO

Alla kommer! Det är imorgon i Varekils gympasal!
0-3: 17:00-18:45 och 4-7: 19:00-21:00

ALLA KOMMER - DET KOMMER BLI FETT NICE


Ner till centrum

Hej på er! Rasten börjar halv tolv. Då drar jag, Nanna och Ellen ner till centrum och käkar pizzabröd. Har inte så jätte mycket att skriva. Ni vet ju vad som händer idag ;)
 
See ya!
 
En sånhär önskar jag mej i julklapp btw

Kärleksmums och kanelbullar

Godmorgon alla fina läsare! Statistiken har varit grym och med tanke på att så många läser min blogg nu, så undrar jag vad vill ni läsa om? Tar med tacksamhet emot alla möjliga soters förslag! :)
 
Idag är min dag väldigt simpel. Först skola, slutar 15:10. Fortsätta gå igenom datorerna, tror det var några uppgifter vi skulle göra i grupper och så skulle man hinna klart så många som möjligt. Våran lärare Jessika skall bjuda på kanelbullar också, mums!
 
Vill säga GRATTIS till min syster Elin (http://elineson.blogg.se) som fyller år idag. 12 år!!! GRATTIS SYRRAN, hoppas du får en bra dag! :D 
 
Efter skolan åker jag hem with tha bussss. Sen när jag kommer hem skall jag baka lite, kärleksmums som skall säljas på discot imorgon. Bakar nog dubbelsats, så jag får en form att bjuda på hemma. Likaväl att baka på när man håller på! :)
 
Bild lånad från google

all this way

Nu måste jag sova, bloggar mer imorgon! Godnatt finisar ♥

Storhandla i Stenungsund

Hej på er! Hade tänkt att åka till stallet idag, men tiden räcker inte alltid till. Det blir inget stall på hela veckan, om inte.. Kanske på söndag eftermiddag i och för sej! ;)
 
Runt halv sex någon gång åker vi till Stenungsund och storhandlar lite. Vi skall köpa saker så jag kan baka imorgon. Kärleksmums till discot you know! :)
 
Uppdaterar senare! Imorgon kommer ytterligare lite bilder från tävlingen med Birka ♥
 

Blåbärshoppet

Sitter och nördar datorn... Haha vad annars!? ;D
Här kommer lite bilder på min fina lilla prinsessa från tävlingen! Orkade tyvärr inte redigera bilderna, så de är lite mörka. Men det är bättre med bilder, än inga alls ;)
 

Onsdag 7 november 2012

Godmorgon på er!
Nu skall jag snart käka frukost och sen är det skola som gäller. Macbook all day long ;)
Skall försöka hålla uppdateringen på topp, måste säga att uppdateringen har varit ganska bra de senaste dagarna. Eller hur? Och statistiken... WOW! Ni är grymma, besöksrekord häromdagen det är awesome :D
 
Bloggar mer senare! En massa bilder på macen och Birka kommer upp sen! :)
 
Har ju INGA bilder på den här datorn just nu, så vi får leva på bilder från arkivet..

Tisdag 6 november 2012

Sitter med min alldeles egna MACBOOK i knät nu och myser till lite musik.
Skall snart ta och sova... Om jag bara kan släppa min dator... Oj nej det det gick visst inte, jag måste visst fortsätta hihihihi ;)
Känner mej lite som en amatör, fast samtidigt proffs. haha...  Testar mej fram, men när jag trycker fel eller inte förstår känner jag mej lite dum... Hiihih... Det tar tid att lära sej!
Tagga att resten av veckan är schemabrytande och vi kommer bara lägga tid på att lära oss hur datorerna fungerar.. Fett chill verkligen!
 
Nu skall jag fortsätta fixa och dona med MIN lilla MACBOOK ♥
 


Macbook yeah!

Nu är vi påväg. Macbook nästa!! Först en timme åt introduktion, skriva kontakt och allt sånt här. Sen skall vi gå en kurs, hur man använder datorn, alla startinställningar osv.
Bild kommer sen wihoooo! :DDDD


Matte & bild = en bra kombination

Sitter och har Elevens Val. Har nästan jobbat klart med matten nu, snart är det lunch.
Vet inte riktigt vad jag skall skriva. En bildbomb kommer strax, hoppas inte http://blogg.se">blogg.se cpar bara ;)

Update kommer, som vanligt! ;))


Hemkunskap

Godmorgon! Har hemkunskap nu, det blev inte så mycket mat menmen... hehe..
Blåbärspaj till efterrätt :D


Sweet dreams

Godnatt. Sov gott. Dröm sött. Och allt det där.
Hann fixa färdigt med designen och headern! Blev riktigt nöjd faktiskt, bästa headern någonsin! Skall fila på lite små detaljer imorgon. Idag hade vi teori på ridlektioen, snackade med Hanna efter. Måste försöka hinna rida igen mina 3 gånger nu innan jul tänkte jag ;)
 
Inget Hjälmvik idag och inte imorgon heller... Saknar mina små pluttar nu ♥
Men imorgon skall jag som sagt hämta ut min efterlängtade Macbook, är så förväntansfull. Kommer sitta bänkad framför den dagarna i ända. Så förvänta er awesome uppdatering!
 
Fick alla bilderna av Nanna idag, så bildbomber kommer. Precis som jag lovade!
Bjuder på en redan nu, jag och min otroligt vackra prinsessa! ♥
 

Sneak peak ;)


Design och header

Skulle ju fräscha upp lite här, göra det lite höstmysigt. Så det är förklaringen till varför bloggen ser ut som den gör nu.. VILL FÅ ALLT PERFEKT <3

Det kommer se ut såhär högst 2-3 dagar!


Hejsan hoppsan!

Hallå på er!

Evelina här! Kände att lina behövde lite uppdatering nu. Teori blev det för lina idag, så stövlarna fick följa med i onödan haha.

Lina uppdaterar mer sen! Puss från Evelina :D

Gammal bild på mej och lina!


Unicorn unicorn unicorn

Vad tycker ni om min lilla söta enhörning som jag och en kompis ritade nu på tyskalektionen? :D


Måndag 5 november 2012

Godmorgon på er! Kommentarerna fortsätter välla in, ni är grymma! Statistiken har också varit bra - love to you guys! <3

Först skola, orkar egentligen inte skolan. Även fast jag känner mej taggad på en ny vecka :)

Efter skolan är det ridlektion på Orust Ridklubb. Det ska bli roligt att prata med Hanna, hon var så förväntansfull i fredags, hon hade längtat efter att få se mej och Birka hoppa. Tänkte kolla vad hon tyckte om ritten!? ;)
Som sagt, jag och Birka har haft MYCKET bättre rundor hemma - så döm inte efter videon. Men det var Birkas ALLRA första start. Hon var osäker, nervös. Men hon klarade det ändå otroligt bra, hon kände tryggheten hos mej och gjorde det jag bad henne om. Min lilla prinsessa <3

Nu skall jag hoppa av bussen snart, vi hörs senare! Hoppas alla får en RIKTIGT BRA DAG


good night sleep tight

Haft en bra dag. Inte så speciellt mycket att skriva om, men så är det ibland. Säger godnatt nu, är fett trött.. haha... Blev nästan klar med läxan till imorgon, det sista fixar jag i skolan och på bussen... om jag orkar
Ja, taggad på livet som vanligt såklart. Men när man vet att det är skola imorgon efter EN HEL VECKAS lov, så känner man sej paff. Vill inte till skolan imorgon... :(
Tur iallafall att det inte är långt kvar till jullovet nu då!
 
Fina Birka <3

Follow me @ instagram

Bara 2 följare till sen har jag 1000! Hjälp mej!


Bloglovin byte? Någon?

Någon som har lust att göra ett bloglovinbyte? Kommentera det här inlägget när du är färdig, så börjar jag följa dej! :D
 

Söndag 4 november 2012

Godmorgon på er! Har ni sovit gott?
Vaknade av att regnet smattrade mot rutan. Nu är hösten här på riktigt, snart är det vinter och jul. Shit vad tiden går fort, det var ju sommarlov för inte länge sedan alls. Snart skall vi flytta också, tiden går så himla fort.
 
Idag kommer det vara lika lugnt som igår, när jag kommer hem sen skall jag sätta mej och fixa lite läxor. Har en matteläxa som är till imorgon.
 
Nu skall jag kolla lite bloggar, väntar på att en kompis skall skicka några bilder på mej och Birka från tävlingen. Sen skall jag ta och sätta mej och fixa lite med designen. Gör bloggen lite höstigare! Vad tycks om det? :)
 

godnatt, god kväll, goodbye

Säger godnatt nu, ska sov alldeles strax är riktigt trött faktiskt..
Haft en bra, mysig och väldigt lång dag. Just nu sitter jag och myser med datorn i knät och tittar på "så mycket bättre". Vet inte om jag skall till stallet imorgon, har en läxa jag måste göra sen så är det skänt att bara ta det lugnt ibland. Andas emellan åt!
 
Det är det jag tycker är så skönt med att inte ha en egen ponny. Man måste inte vara i stallet varje dag, även fast jag gärna är det och pysslar om mina prinsar & prinsessor. Så kan man ta en dag off, och bara chilla. Kanske lägga tiden på läxor eller andra saker.
 
På tisdag skall vi hämta ut våra datorer, längtar så sjukt mycket. En egen dator! Hahah låter lite töntigt men i och med att jag visste att jag skulle få en egen dator i högstadiet har det funkat hur bra som helst att dela på en dator med hela familjen. Macbook here I come ♥
 
Idag tycker jag faktiskt att bloggen har varit bra uppdaterad, tycker inte ni det? :)
Statistiken har btw varit helt awesome idag, det kanske beror på uppdateringen? Hmm..
 

Kommentarerna bara rullar in!

Fortsätt så! Helt underbart med en massa kommentarer! :D


myspys

Hur har eran dag varit hittills? Min har varit riktigt mysig, vi åkte aldig till Stenungsund förut. Vi hann inte riktigt med det, hade en massa andra saker så att tiden inte räckte till.. hehe
Nu ha vi precis käkat hambugare och pommes, gött.
 
Update coming ofc

Film mys

Sitter hemma hos farmor och farfar och ser på Horton!
Uppdatering kommer! :)


Blåbärshoppet - Orust Ridklubb 40cm

 

Är verkligen jätte stolt över hur Birka skötte sej på tävlingen igår! Med tanke på att hon aldrig har blivit riden i en manege förut. Aldrig varit iväg på tävling, som tur är så har hon psyket ganska bra i och med att vi har varit på ganska många utställningar och så ha hon ju åldern.

 

Vi hade lite svårt att sätta galoppen, men det här var ju som sagt första gången. Så jag är grymt nöjd med både min och Birkas insats!

Vad tycker ni om min lilla "flygande kötbulle"? <3<3<3

 


Inte en enda tanke om dej..

Godmorgon på er! Mys på hög nivå här hemma, mycket skratt och glada miner. Underbart!
Jag sitter med datorn i knät och har kollat runt på lite olika bloggar och hemsidor. Ni vet väll att Stall Hjälmvik har en egen hemsida som Therese driver. Kolla in där vetja!
 Idag är det en stallfri dag. Birka får vila efter igår, inte så mycket fysiskt utan mer psykiskt. Kanske åker till stallet imorgon. Får se lite!
 
Hade velat vara med Eve idag på förmiddagen, men vi skall iväg en sväng till Stenungsund och sen åker jag hem till farmor och farfar. Sover där i natt, då pappa är iväg på middag med ett par god vänner. Han fyllde ju 40 nu i torsdags ;)
 
Ett inlägg om tävlingen kommer sedan, eventuellt film också om datorn vill samabeta så att säga. Hade ett par kompisar som fotade, så så snart de skickat bilderna till mej kommer det bildbomber här. Så håll utkik! :D
 
Har en del inläggsidéer så uppdateringen kommer vara på topp!
 

Mycket att stå i...

Uppdaterar mer om tävlingen och allt imorgon! Nu måste jag sova, är helt slutkörd.
Puss å kramis på er :*


Nu kör vi!!!


Lunch

Nu är hästarna lunchfodrade, Mirels hovslagare kommer snart och efter det skall vi käka lite ;)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3916220/images/2012/pic_50924b9fddf2b319aa000228.jpg" class="image">


1 november 2012

Godmorgon på er!
Har precis ätit go frukost med pappsen som fyller år idag! GRATTIS
Ska vara i stallet vid nio ungefär. Rida lite grann, fixa stallet, putsa för imorgon. Mycket förberedelser! Skall försöka uppdatera under dagen, men när det är mycket att göra blir det som det blir!
 
Ha en bra dag!
 

RSS 2.0