Bästa dagen på länge!

Haft en grym dag!
Birka skötte sej jättebra förut, jag och Therese red myren lite snabbt! Bara skritt, lite trav.

Sen red jag Peffson, för första gången! Känslan var grym. Allt gick jättebra! Effe var jätte trevlig att rida, lyhörd på sin ryttare och riktigt trevliga gångarter. Det funkade bättre med Peffson, så vi får se hur våran framtid ser ut ;)

Skall åka till stallet imorgon med, men blir inte där lika länge som idag. Pappa fyller år så vi skall käka god middag hemma.

Nu måste jag sova, är svin trött... Sov gott alla mina fina underbara läsare! :*


Birkas tur att jobba

Rider ut med Therese och Zano :)


Redan i stallet

Hej på er! Är redan i stallet!
Hade tänkt att hjälpa Therese nu, har inget annat för mej å då blir mockning mycket roligare!

Skall rida ut Birka sen, annars är inget annat planerat! :)


Ponnyn gick som en klocka

Orkar inte uppdatera mer idag. Haft en dag med mycket att göra,

Hade ett par mysiga timmar med Evelina tidigare idag <3

Sen var jag i stallet, red Birka. Hoppade en hel bana på 50 centimeter. 4 hinder, två var oxrar. Behövde byta galopp över varje hinder, å det gick riktigt bra. Nästan alla vägar var perfekt, fick med blicken och bogarna bra!
Några språng idag, helt amazing! :D

Ponnyn gick helt galet idag!


1 kilomet grusväg

Påväg hem, hoppade precis av bussen. Så nu väntar 1 kilomet grusväg.
När jag kommer hem skall jag ladda telefonen, byta om och dra till stallet.

Sen när jag kommer hem, skall jag duscha. Sen STÄDA. Mitt rum ser kaos ut, jag menar det verkligen. Kläder överallt hahaha ;)


Hemma hos Eve

Skriver bara ett litet kort inlägg. Förut gick hela vägen från farmor och mötte Eve och Hampus och nu sitter vi hemma hos Eve å ser på tv å dricker oboy.

Tar bussen hem klockan 3 och åker till stallet vid fyra! :D

Uppdatering kommer


klantig och glömsk

Givetvis glömde jag att ta kort på stövlarna hemma förut, så jag lånade några bilder från http://hooks.se där jag köpte stövlarna. Är riktigt nöjd - sjukt snygga stövlar, grymt stöd och super sköna!
 

Internet... *suck*

Uppdaterar mer när jag kommer hem till farmor och farfar. Internetet och jag kommer inte riktigt överens just nu...


Måndag 29 oktober

Sitter på bussen, åkte precis förbi Henån. Byter som sagt i varekil, så jag är nog hemma till halv tre.
Tror inte jag rider idag, vädret är sådär. Skall höra med Therese sen och se vad hon säger :)

Städa mitt rum idag också, skitet som tusan..
Mer uppdatering och bilder på stövlarna kommer ;)


I think I like you. But I'm not sure. It takes a minute or mabye more...

Långt inlägg. Men så kan det vara ibland, haha mycket att berätta.

Dagen började med att vi var på torp. Fick med mej ett par vantar, en mössa, en as go tröja från H&M och ett par ridstövlar från hööks. Hade 37 på dom, lite roligt i och med att jag har 35 på typ alla andra skor.

Sen åkte vi hem till mamma i Uddevalla. Gick en mysig promenad med hundisarna å åt middag på en resturang. Sen gick vi och handla, myste upp oss i soffan med lite bakelser såg på solsidan. Det var grymt btw, haha!

Imorgon tar jag 14:00 bussen hem, hoppar av i varekil och tar en annan buss hem. Går från bussen, byter om hemma, äter och sen drar jag till stallet. Fast bara om vädret är okej, annars ska jag kanske hitta på något med Evelina <3 Skall kanske använda mina stövlar för första gången också isåfall! Längtar!
På fredag är det tävling, taggad! :D

Sen så är jag hos pappa resten av veckan. Ska upp till mamma på onsdag och träffa bästa kusinen Lova <3

Uppdaterar mer imorgon, när jag får tid. Orkar inte stressa när jag är med familjen, då lägger jag bloggen lite åt sidan.. ;)
Så långt inlägg blev det iallafall inte..


Shoppar

Är på H&M och provat kläder. Sen lite andra butiker, å sist hööks. Kolla på stövlar :)

Sen åker jag till mamma <3 Stannar till imorgon bara, sen går resten av veckan åt till att jobba Birka. Tävling på fredag, go go go!

Update kommer


Gymnasium och film

Har suttit och kollat gymnasium nu en stund, hittat ett grymt alternativ som verkar awesome!
Snart blir det film med papp och syrran, godismys!


Pretty Little Liars

Ser på ett avsnitt av PLL, uppdaterar mer sen. Hoppas lördagen blir bättre än den började...


Dingle utställning

Hej alla! Ella blev tvåa i sin klass, å Birka har inte startat än.
Jag och Therese tog en lång promenad med dom imorse, å Birka var jättefin. Hoppas hon visar sej lika bra på banan! ;)


Godnatt å dröm sött

Nu skall jag sova, haft en super duper mysig kväll med pappasen <3
Imorgon ringer klockan åtta, käka frukost, fixa mej lite. Sen skall jag vara på stallet vid nio och transporten rullar mot Dingle vid tio tiden! :)

Skall försöka uppdatera så mycket sön möjligt, men vet inte hur internetet är och hur mycket tid jag får över ;) Skall försöka iallafall, så håll ögonen öppna :)

puss, love till er läsare <3


Färdiga för utställning!


Tekniken är slut...

... nu är det bara musik kvar sen får vi åka hem.
Fick faktiskt A på ett fysik prov vi hade för ett par veckor sedan, känner mej grym osv. hihihih
Ikväll blir det myskväll med pappsen, godis chips och filmmys! Imorgon blir det utställning med mina bääbisar i Dingle. Tror vi åker ganska tidigt, hahaha kommer inte orka gå upp. Skall antagligen åka till stallet i eftermiddag också, bada de små prinsessorna och dränka dom i glansspray! :D
 
update kommer
 

Skitsnack och grupptryck

Man påverkas väldigt lätt av varandra. Visst ibland kan det vara till fördel, om man påverkas på "rätt" sätt. Men när det gäller grupptryck och skitsnack är det inte lika bra. Jag hatar skitsnack och håller inte på med sånt. Jag har gjort det och det vet jag om, men inte längre. Det är så fel, tycker folk som håller på med sånt borde skaffa sej ett liv istället för att tracka ner på andra..
Samma sak när man inte säger som man tycker, utan bara flyter med i skitsnacket. Säg som det är för fan, även fast sanningen svider ibland så kommer man må bättre efteråt.
Jag har hamnat i många situationer när man måste säga som det är, och just i stunden vill man bara dö. Men efteråt känner man sej ändå lättad. "Yes jag klarade det!" Och allt blir bra i slutet.
Man får tänka steget före sej själv, tänka på konsekvenserna. Vad händer om jag nu säger så eller gör så, jag menar inte att ni skall gå och planera hela era liv i detalj. Men om man tänker efter innan, vad händer om jag kallar den lilla tjejen kort? Hmm hon kanske blir ledsen?
Jag är inte jätte lång och har aldrig varit det, jag har blivit kallad kort flera gånger. Ibland kan det svida till beroende på vem som säger det och hur seriöst den menar det. Men jag har lärt mej att stänga av. Bryr mej inte om det jag inte vill höra.
 
Det där med grupptryck, jag känner en massa personer som har förändrats pågrund av det, jag är en av dom. Det är riktigt läskigt hur man kan bli styrd av andra vänners krav! Men man kan förändras på olika sätt, vissa tycker och tänker på ett annat sätt samtidigt som en del börja bete sej på ett annat sätt. Och ibland kan det gå förlångt, man kan göra saker man aldrig skulle gjort med sina andra vänner. Jag har nog fått en annan syn på en del saker, faller lite mer för sånt grupptryck. Men den typen av grupptryck när det tillexempel handlar om alkohol och rökning.. ALDRIG att jag skulle göra något sådant pågrund av att mina vänner. ALDRIG...
 

School

Provet avklarat, satt i en och en halv timme men det var det värt. Känner mej nöjd, jobbat lite med matteinlämningen också.
Nu börjar idrott, more uppdate kommer!


26 oktober 2012

Dagen har varit riktigt bra! Haft mycket att göra, så nu var första gången jag landar riktigt ordentligt och kan sätta mej ner och andas.
 
Skolan gick super, fick läst upp min engelska persentation å tyska läxan gick också bra.
Imorgon är det prov, måste gå igenom allt ordentligt imorgon. Fast jag har pluggat, hela kvällen faktiskt. Men det är alltid bra att gå igenom lite och frächa upp minnet precis innan.
 
Ett killerinlägg kommer upp imorgon klockan 12:00, read that!
Bloggar mer imorgon, statistiken har varit grym de senaste dagarna! Grymt av er <3
 
ME AND MY STAR

WTF? det snöar ute?


Pluggar inför prov

Uppdaterar er mer senare, måste plugga..


Din åsikt är viktigast..

Vad tycker ni om min blogg på en skala från 1-10? Tips på hur jag möjligtvis kan förbättra den? Vad vill ni läsa om? :D

~ Det är ni som gör så allt som har med blogg att göra fungerar ~


Lite allmänt onsdagsmys

Hej på er alla fina bloggläsare! Tänk vad hade bloggen varit utan er? Då hade det nästan inte varit någon idé att blogga över huvudtaget.. TACK att ni finns <3
 
Det har varit en riktigt bra dag i skolan, och ponnysarna skötte sej jättebra. Imorgon skall jag åka och titta på min systers teater (eller något), så dår blir det inget stall.
Går kortdag i skolan imorgon, riktigt gött. Imorgon blir det läxdag... it's have to be done...
 
Kommer avslöja en liten hemlighet här inom kort, så håll koll ;)
Godnatt puss
 

Snabbis

Nu skall jag snart hoppa in i duschen, har precis ätit.

Hoppade med Birka idag, det blev lite ändring i planeringen. Galopperade över bommar och hoppade bara ett litet kryss. Det var första gången hon hoppade med sina nya skor, å det gick jättebra. Birka tyckte det var roligt som vanligt hihihii :)

Sen red jag Ella lite snabbt i paddocken, lite över travbommar. Och väldigt noggrann i galoppen! Hon var jätte duktig, galoppen shit den ponnyn är grym!! :D

Uppdaterar mer om en stund, time to shower!


Crying out your name

Ingen uppdatering igår, eller jo ett inlägg. Men ingen vidare uppdatering egentligen, förlåt men man har sånna dagar ibland..

Red Birka i paddocken igår, hon jobbade på bra. Det var ett spöke i ena hörnet, så vi fick brottas lite i galoppen. Men annars gick det jättebra, hon tog för sej bättre i både galoppen och traven! Duktig ponny!

Sen red jag och Therese ut på Ella och Flake. Det gick också jättebra, fick både travat och galopperat ikapp ganska många gånger haha! Men shit vilka framben hon fick, å bakbenen var också helt amazing! Tog ut stegen riktigt bra. Och jag ljuger om jag säger att hon inte var pigg, hahah. Vi avslutade allt med en liten sväng i klätterbacken, sen så skrittade vi hem. Var jätte nöjd med Ella igår, hon blev lite svettig. Så hon fick mysa ner sej med ett fleecetäcke & lite kvällsmat.

Idag är det stallet igen, rider igenom Ella lite försiktigt i paddocken. Hon gick så hårt igår så att aa.. Birka skall få sej en ute ritt, funderar på att ta svanviksvägen. Det beror lite på om Therese hänger med! :)

Mer uppdate med kommer!


Svenska lektion, roligt... eller inte..

Uppdaterar mer på rasten!


deepmode

Inne i någon typ av deepmode.. Lyssnar på en massa go musik... Tankarna flödar, känslorna också... Står framför en massa val, är det okej eller inte? Skall jag hålla fast vid de personerna, eller är de inte rätt för mej? Kommer det sluta dåligt? Vad skall jag göra av situationen?
 
 
 
I don't worry, I know it's gonna be alright..

Helvete också..

Ledsen, förbannad, arg, glad, olycklig.. Alla känslor på en gång, fan att det skulle bli såhär idag då... Min otur upp i allt.. Fuck it, fuck everything...

Precis vad som INTE passade oss bra i dags läget, det funkar inte mer. Fan också... Need more space...


Orust Expressen

Sitter på bussen just nu, orkade inte byta om hos farmor så jag får göra det på klubben istället. Men det är lugnt, är ju där en timme innan ändå! :)

Hoppas vi skall hoppa idag, å att jag får en pigg liten ponny eller att så kanske vi har dressyr, det hade också funkat bra också, spelar liksom ingen roll egentligen! ;)


Shettisutställning

På lördag är det shettisutställning. Det skall bli väldigt roligt faktiskt! Det är uppe i Dingle, samma ställe som i våras. Sist gång så fick ju Birka 42 poäng, å blev reserv best in show. Och Ella fick 41 poäng och kom på tredje plats av 3-åriga ston.
Förhoppningsvis så går det riktigt bra för båda nu med. I och med att Ella blir riden nu, så har hon förhoppningsvis fått en bättre takt i traven å att tålamodet också, i våras så var hon helt galen. Haha nej, men hon hade lite svårt att stå still ;)
Om det blir så att båda går till final, så skall jag antagligen visa Birka. Kulikuli, lite nervöst då jag aldrig gjort det innan haha :D


Måndag igen...

Sitter på tyska lektionen just nu. Dagen har börjat bra, ganska chill outfit idag. Min älskade tjocktröja, ett par jeans och converse.
I eftermiddag blir det att rida lektion på klubben. Roligt!

Har lite inläggsidéer, så uppdateringen kommer nog att vara ganska bra idag.


i love it love it love it

Kommer seriöst att bo i den här tröjan hela vintern, så jädra go asså. Me gusta <3


kan inte tänka, står bara här och ler

Söndags mys på hög nivå! Chokladmuffins och ett avsnitt av Pretty Little Liars ;)


landat

Hej på er allihopa. Har landat hemma nu, skönt att det faktiskt är ganska mycket av dagen kvar ;)
Eve åkte hem för ett tag sedan, drar kanske till stallet sen. Lämna Flake's täcke och antagligen rida shettisarna också. Sen hem och mysa lite grann, fixa läxor, packa för morgondagens ridlektion. Skola igen, trögt..
 
Bloggar kanske mer sen, vi får se ;)
 
Finaste Willie <3

Hej goddag å hallå!

13:00 är klockan, nästan iallafall. Halva dagen har gått, sitter i bilen påväg hem från Ullared nu. Fick med mej lite grejor hem, bland annat ett nytt regntäcke till Flakennn :)

Tänkte lägga upp lite bilder sen, om jag orkar hahah! ;)

Snygging där :*


kommer inte på någon rubrik hej.

orkar inte skriva en massa nu, hihih lat som jag e..
Red både Birka och Ella i paddocken förut, båda var jätte duktiga. Ellas galopp gash! Gryyym ponny! Birka var också duktigare, tog för sej mer och så. Duktig tjej, traven var super fin. Mina små bäääbisar <3333
Var och fikade med Nettan, Oskar och Therese också. Äpplepaj. Mums! :D
 
Imorgon blir det Ullared, skrev fel förut. Klockan ringer 04:45... Kommer inte orka gå upp, Eve få väll tvinga mej eller något hahah!
 
Skall försöka blogga imorgon, vet att täckningen suger men skall försöka! ;)
 

Fikamys


Mycket på lite tid

Hejsan på er allesammans! Har gjort ganska mycket idag, och klockan är bara två. Vart iväg på en sak med familjen, ståt en timme på göken och sålt kakor, samt fikat och myst lite hemma hos farmor och farfar.
 
Nu skall jag snart iväg till stallet. Tror bara jag rider shettisarna lite snabbt. Inget roligt att vara ute i detta skitvädret, jädra regn. Efter stallet dirr hem och duscha, fixa i ordning lite. Sen kommer bästa, sover över här. Imorgon ringer klockan 05.30 - time for Ullared ;)
 
Nu måste jag byta om, skall vara på stallet om 15 minuter! Kiss bye
 
 

Kakförsäljning nästa!


Skönhetssömn nästa

Godnatt på er, time for some skönhetssömn. Haha eller inte.. Skall upp tidigt imorgon, stå på göken och sälja bröd för klassen.. Sådär roligt liksom!

Sen efteråt åker jag med familjen på en grej. Efter det åker jag hem, gör mej i ordning, käkat lunch och drar till stallet. Tror bara att jag skall rida shettisarna, kanske hjälper Therese med Mirél. Lilla bus Mirél ;)

Skall givetvis försöka uppdatera så bra som möjligt imorgon, men högsta prioritet är faktiskt mitt liv hahah ;)


Lunchtime

Kom precis ut ur duschen. Håller på att röja lite här hemma, vi får gäster ikväll. Mys fredag <3

Red Tamira förut, sen tog jag och Therese en liten sväng i myren. Mysigt.

Uppdaterar lite mer sen! Bara kort inlägg lite fort nu ;)


never leave me alone

Red både Birka och Ella idag. Både skötte sej bra! Ella va lite piggelin, hahah sööööt ponny!
Birka var fin, vågade ta för sej bra i både skritten och traven. Inte riktigt så mycket i galoppen, lite avvaktande så hon blir lätt lite kort istället. Men då har vi något att jobba på! Så länge lilla bebis inte har ont, är jag inte orolig!
 
Så fort Birka vågar lite mer och känner sej säker med sina nya skor så skall vi nog komma igång lite med hoppningen igen :D
 
Imorgon har Tamira högsta prioritet, nu har hon vilat i 2 dagar. Time to work. Kanske hinner Birka och Ella också, beroende på vädret helt klart! ;)
 
Måste sova nu, puss!
 

en bild säger mer än tusen ord


Birka har jobbat


all we need is love

Godmorgon på er!
Sovit riktigt gott inatt, är lite trött men det har varit en krävande vecka. Nu skall jag snart ta och äta frukost, sen göra mej i ordning och åka med Therese till stallet. Vädret är sådär nu, så vi får se hur många hästar som får gå. Lite stalljobb kvar att göra! :)
 
Skall försöka uppdatera lite bättre idag, men tiden bara flyger iväg... hmm...
 
Birka & Ella när hon bara var ett par dagar! <333333
(Bild lånad från http://stallhjalmvik.n.nu)

goodnight sleep tight

godnatt på er, hoppas ni haft en bra dag allihopa!
Haft en underbar dag i stallet, ännu en imorgon. Bara vädret är på våran sida ;)
 
Imorgon, på fredag eller någon gång i helgen skall jag sätta mej och kolla igenom hur de närmaste veckorna ser ut. Känns som att jag tappat all kontroll, ingen päääjling på något längre.. Har en del datum som jag vet är bestämda, men hur lång tid är det kvar egentligen? Det ända jag vet just nu är att imorgon är det torsdag :O
 

kommer aldrig på bra rubriker..

Hej på er, nu sitter jag och myser i soffan. Var hemma vid kvart i fem eller något sånt typ, jag och Therese promenerade med Hobbe från stallet hem. Vädret har ju varit skit idag, så en del stalljobb har fixas istället för fokus på ridningen.
 
Red Birka idag, bara lite försiktigt. Hon var mycket bättre, skritten och traven prima. I galoppen vågade hon inte ta för sej på samma sätt, men det kan jag förstå. Om man har haft så ont i hovisarna så vågar man nog inte riktigt springa på som bara den utan är istället rädd för att få ont igen.. Min lilla prinsessa <3
Skall rida henne imorgon igen å så skall vi hålla koll på hovarna, känna, vilken tempratur osv. Hon var lite var om ena hoven idag.
 
Vi fick klippt hela Peffson, så nu är han naken. Stog och värmde sej med ett fleecetäcke innan vi lämnade stallet förut,, gosigt! Tamiras man blev ryckt också, fina tjejen! :D
 
Imorgon skall det vara bättre väder, förhoppningsvis iallafall. ALLA hästarna skall gå, nu har dom vilat två dagar i rad. Dom fick lite damp i morse när vi inte släppte ut dom p.g.a att det typ stormade ut, hhaha lite fulla av energi imorgon mabye? ;)
 
Favorit i repris <3

Kontaktuppgifter

Mail: [email protected] eller [email protected]
Instagram: linaericsonstahlin
Kik: linaericsonstahlin
 

...

Lite kvar att göra, uppdaterar sen :*


Oväder idag igen! *suck*

Regnet bara öser ner idag igen. Vill att det skall vara fint höstväder, inte en massa regn och rusk. Det kan vara härligt höstväder istället, sol men ändå lite kallt å löv som virvlar. Hahah nej det kommer aldrig hända, bara att dömma och glömma :)
 
Åker med Therese till stallet idag, så slipper jag cykla i det här vädret. Vet inte om hästarna skall gå ut idag, nu när det är så dåligt väder. Men det ser ut som om det klarnar lite och förhoppningsvis så slutar det regna iallafall. Alla hästarna skall bli rida idag, om vi hinner ;)
 
Skall försöka blogga lite grann idag, om det blir någon tid över då..
 

Tisdag 16 oktober 2012

Kom hem ganska tidigt idag, redan runt halv fyra typ. Alla hästarna fick vila idag, de får gå imorgon istället. Varken jag eller Therese orkade ge oss ut i det här vädret.. ;)
 
Lite är gjort iallafall, jag har putsat lite olika remmar, gjordar osv. Och så har vi mockat hela stallet, in och ut med hästar, soppat, vägt upp mat. Å en massa annat.
 
Imorgon är hästarna högsta prioritet, efter stallet då. Men putsning och allt sånt får vänta. Uteritter och paddockpass! Nu skall jag duscha och sen sätta mej med alla läxor... *suck*
 

Ingen stress, tack regnet!

Behöver inte stressa till stallet idag, det regnar så vi kommer ändå inte släppa ut hästarna än. Åker med Therese bort, så jag slipper cykla i regnet :)

Samma upplägg som igår skulle jag tro, Tamira och Ella.

Skall försöka uppdatera bättre idag, fick ingen tid över igår. Hahah, fullt upp!


otroligt lång dag..

Kom till stallet vid nio ungefär, hann mocka för Ella och Birka innan Therese kom. Sen så släppte vi ut alla hästarna, mockade, vägde upp höpåsar och sopade. Efter det gick vi in och tog en fika, macka och bubbelvatten.
Sen tog vi itu med Mirel, Therese red och jag stod på backen och var stöd. Sen red jag Tamira.
 
Jobbade mycket med bogarna, det gick sådär. Är inte jätte nöjd. Ett kämpigt pass verkligen, bogen flög iväg och vi rakt in i staketet många gånger. I slutet var jag nöjd även fast det gått så pass dåligt, men man behöver sånna här dagar. Jag känner ju knappt Tamira i ridningen, å de kommer ta lite tid innan jag vet hur jag skall kontrollera henne. Innan hon slutar testa för att se hur mycket jag orkar pressa henne.
 
Sen red Therese Willie och jag cyklade hem och åt lite lunch. Sen cyklade jag tillbaka till stallet, släppte ut Tamira och tog in Birka och Ella. Red Ella ganska lugnt i paddocken, mest trav. Duktig ponny, min lilla ängel <3
 
Sen tog vi in alla hästarna, gjorde iordning Effe och så gick jag och Therese ut och longerade honom. Det var första gången för mej, roligt var det. Peffson var faktiskt jätte duktig, sprang på så fint så. Är väldigt nöjd med honom, jobbade på bra med ryggen å bakbena!
 
Duktiga små ponnysar. Är nöjd med idag, bara så sjukt trött... godnatt.
 
 

godmorgon.

godmorgon. godmorgon. godmorgon. godmorgon. godmorgon.
 
Skall snart äta frukost och byta om. Sen så skall jag faktiskt gå till stallet, följde med Cecilia till bussen förut så den cykeln hon hade står på stallet nu. Därför går jag dit och tar med mej den på hemvägen :)
 
Kommer att uppdatera så bra jag kan under dagen, en massa att göra. Har inte så ont i höften sen igår, är lite stel i nacken men annars är det bra.
 

de vackaste jag vet..

Va i stallet förut i allafall, och inga läxor är gjorda. Typiskt mej, säger det ena men det blir det andra.. hahaha...
 
Är fortfarande jätte trött, funderar på att gå och lägga mej vid niio senast eller något. Skall vara i stallet nio imorgon, så det blir chill. Släppa ut alla hästarna, mocka, sopa, väga upp all mat. Sen rida, både Tammy och Ella vad jag tror. Kanske Birka snart igen, förhoppningsvis i veckan.
 
Ella var jätte duktig förut, red över lite bommar. Både trav och galopp bommar. Red slalom mellan ett par koner, första gången för Ella. Men ingen fara, hon tittade knappast på dom. Galoppen är Ellas bästa gångart! Hon är såååå duktig i galoppen :D:D:D:D
 
Tamira. Första gången jag satt upp. Hon var jätte tittig! Kasta med huvudet och bli rädd för allt, verkligen allt. Annars var hon duktig, galoppen WOW - så stor skillnad mot shettisarna. Hela steget, allt!
Givetvis så flög jag av också, men det gick bra. Har fortfarande lite ont i svanskotan. Lilla Tammy ♥
 
 
Mina underbara ponnys - ni är det vackraste jag vet ♥

...

Dags att städa rummet kanske? Kläder överallt...


Goood mooorning

Chill dag, vaknade precis. Det regnar ute så jag får se om det blir stallet idag. Skall iallafall ta itu med läxorna, orkade inte igår. Såg på någon film som slutade tio, gick och la mej då. Så jädra trött!

Händer ganska mycket nu. Imorgon börjar en helt ny vecka, praovecka. Har helt klart bästa praon, HJÄLMVIK
Sen på söndag, Ullared med bästa vän <3

Tävlar Birka om 19 dagar, så länge hon inte har ont längre. Hon har haft lite ont i hovarna och det beror nog på att hon har ju aldrig blivit riden på det sättet som jag rider (så mycket och krävande). Så hon har fått sina skor nu, och det har blivit bättre, så vi hoppas vi är on the track redan nästa vecka. Så vi hittar varandra igen! <3

23 days until i get my macbook... längtar...


Next up duschen

Hoppar snart in i duschen sen myskväll. Skall fixa lite läxor också ...

Red Ella förut, det gick bra. Gick klätterbacken och hon var så fin! Grym ponny!!

Uppdaterar mer sen :*

Bild från tävlingen (mobilkameran suger, jag vet)


Troya Horse Arena

Hej på er!

Gårdagen var bra. Red Ella igår, Therese hjälpte mej i paddocken. Vi jobbade med lite bommar. Ella var super duktig!!! Hon tyckte det var hur roligt som helst med bommar och var positiv framåt genom hela passet! :D

Nu så sitter jag på läktarn på Troya Horse Arena. Therese är funktionär så jag hängde med för att titta lite. Tre klasser är det, roligt att få titta lite!

Efter det här. Tror det är slut vid tolv, åker vi hem igen. Skall rida Ella, vet inte om jag rider i paddocken eller ut.

Bloggar mer sen :)


Du kan tro vad du vill, men nej.

Hej goddag och hallå! Är sjukt förbannad på blogg.se just ny, har gjort en massa inlägg och publicerat dom. Men dom har inte kommit upp visst... :@

Red Ella i paddocken i tisdags, det gick bra. Hon var lite busig, men så är det ju med ungponnys. Igår red jag och Therese ut på Ella och Peffson. Vi red myren, första gången för Ella i klätterbacken å hon var jätte duktig! :)

Idag skall vi fira min syrra som fyller 10! Så stallet får bli imorgon istället.

Bloggar mer sen!!


Prov imorgon... inte pluggat....

Hej på er! Sitter och pluggar, kom på att vi har fysikprov imorgon... :O
Är kanske lite sen ute, men vad säger man inte? Bättre sent än aldrig? Hahahah får ta och skärpa mej nu!

Tur att jag har hängt med så bra på lektionerna så att jag redan kan ganska mycket. Men man vill ju alltid vara förberedd i GOD TID.... hihihih

Bloggar mer sen ;)


Måndag 8 oktober 2012

Godkväll allesammans! Min dag har varit riktigt bra! Chill dag i skolan, inga jobbiga lektioner och sen va det en riktigt rolig lektion på klubben.
 
Istället för att skriva ett inlägg om ridpasset så lägger jag upp en film. Min kära syster (http://elineson.blogg.se) filmade mej idag, tack!
Anmälde mej till blåbärshoppet med Birka också! Längtar! 25 dagar kvar till tävling :D
 
Imorgon är det Hjälmvik som gäller, tror jag rider ut på Ella. Går långdag i skolan imorgon så jag är i stallet först klockan halv fem. Seeegt :(
 
Sov gott mina vänner! ♥
 
 

Sanningen bygger på en massa lögner..

Hej på er! Haft så mycket hela dagen så det har varit lite dött här :/

Är påväg hem från klubben nu, vi skall bara in i affären en sväng. Uppdaterar er mer ikväll, en film från dagens ridlektion kanske kommer upp sen ;)

Ha det bra så länge! :D


Söndag 7 oktober 2012

Hej på er alla mina fina vänner! Var i stallet i 5 timmar förut så jag har inte hunnit uppdatera ;)
 
Mockade alla boxar, sopade och allmänt fixade och trixade lite. Jag hann även rida Ella, eller hann och hann. Hade ju hur mycket tid som helst, men tiden springer iväg när man har roligt.
Ella var jätte duktig. Red i paddocken, mycket fokus på gångarterna. Skritt, trav, galopp. Hon skall ta för sej och tänka framåt. Det går faktiskt riktigt bra! Är jättenöjd med lilla EllaPella ♥
 
Har ätit middag och duschat. Nu sitter jag framför datorn, men skall strax stänga ner den och gå och lägga mej. Måste få sova ut, så att jag orkar en hel till skolvecka.
Bara denna veckan sen är det praoa. En hel vecka i stallet :D
 
Nu är det dags att få lite sömn! Sov gott!
 
Puss på er!

Ny header och design

Vad tycks?
Klicka på F5 om du inte ser ändringarna

4 dagars paus, but now I'm back

Godmorgon på er sunshines! Bloggpausen är över nu, har varit riktigt skönt att komma bort ett par dagar faktiskt. Inte behöva stressa för att hinna med att uppdatera er, i och med att det har varit så mycket läxor och en del med hästarna att tänka på.
 
Om ett par timmar skall jag iväg till stallet. Rida lilla Ella, tror vi kör ett pass i paddocken.
Som det ser ut just nu så skall Birka vila i två veckor typ. För hon har varit lite frånvarande de senaste, så vi sätter igång henne lagom innan tävlingen igen.
Så just nu ligger allt fokus på att Ella skall gå ner i vikt tills utställningen den 27 oktober.
 
Hur har de här 5 dagarna sett ut för er? Ha en bra dag!
 
Gammal bild på mej och Ellis, är hon inte söt? ♥

Kära läsare!

Hej på er alla trogna läsare!

Ville bara berätta att uppdateringen inte kommer fortsätta vara på topp, utan jag kommer ta en paus i bloggandet ett tag. Framför allt för att jag inte hinner och för att jag har lite brist på inläggsidéer!

Om jag känner att jag får både tid och lust kanske jag slänger in ett inlägg lite då och då. Men inte en massa uppdatering tyvärr..

Vet att bloggen inte är så gammal, men jag bloggade i 5 månader i sträck. Flera inlägg varje dag innan den här bloggen. Så mina idéer har fått lite torka, hihihi!

Har ni några idéer på inlägg är de bara att kommentera! Jag skulle bli jätte glad om jag fick lite inspiration :D

Pausen håller i sej så länge jag känner att jag inte hinner. Just nu ligger allt fokus på skolan och hästarna! Halva min tid lägger jag på skolan och läxor, det är ju betyg nu till hösten som gäller ;) Och sen resten av tiden lägger jag i stallet, Ella håller ju fortfarande på och lär sej. Birka och jag skall snart tävla, å snart skall Tammy igång igen!

Hoppas ni förstår, men som sagt kika in lite då och då så kanske det finns något att läsa! ;) puss å kram


Adrian Lux - Teenage Crime

Tycker den här låten är så grymt bra! Love it!
 
 

Hoppas på världens sötaste Birk!

Hello sunshines! Hoppade som sagt med Birka igår och hon var jätte duktig!
 
Red fram, skritt, trav å galopp.
I början kändes hon lite frånvarande, men det varade inte länge. Såg till att hon var tvungen att fokusera på mej genom att böja henne, gå in på olika volter, serpentinbågar osv.
 
Hoppade en del kombinationer, lilla heeesten var super fin! Fick riktigt bra språng och hon tände riktigt på hindrena! Hoppade oxer på 50 centimeter utan tvekan.
I slutet satte vi ihop det till en bana på 8 språng. Allt gick super bra, vägen blev lite knasig ena gången men det löste sej. Hon bytte fint över hindrena och lyssnade bra på mina hjälper.
 
Mitt i allt började det spö regna, så jag hoppade banan en gång till och vi rev tyvärr sista hindret (men det gör inget), annars var hon super duktig. Travade och skrittade av henne ordentligt innan vi skyndade oss in och tog skydd från regnet, även fast vi redan hade blivit dränkta :D
 
Är jätte nöjd med Birkis, hon  var riktigt duktig idag och det var roligt att hoppa bana nu såhär innan tävlingen. Lite träning är alltid bra, det är faktiskt både min och Birkas första tävling!
 

I'm in loooove

HEJSAN ALLA FINA LÄSARE!
 
Har hört att den här kamerna skall vara grym! Stämmer det?
Just nu sparar jag nämligen till en systemkamera och jag har spanat in den här. Och man vill ju så klart inte köpa något som inte är bra, så jag rådfrågar er: "Är den här kameran bra?" :D
 
 
 
Tycker denna kameran är enkel och otroligt snygg!

Ridpass på lilla Ella ponnyn!

Hej på er! Jobbade Ella i paddocken igår och hon var riktigt fin!
 
Mycket fokus ligger på att hon skall hålla takten, ta det lugnt och vänta på mej. Ni vet ju hur unghästar kan va, de vill gärna skynda och bara busa. De har inte riktigt med tålamod liksom ;)
 
Travade igenom henne i båda varven och sen tog ja itu med galoppen. Ingen kikning eller bockning inte, hon har börjat fatta att det inte lönar sej!
Hon galopperade på fint, ökade på långsidorna för att se att hon var med på noterna. Galoppera in på volter utan problem, bogarna var med.
 
Ella mjuknade riktigt fin och lyssnade perfekt på mej, minsta touch med skänkeln och hon lyssnade. Ella har lite lättare att gå i form än vad Birka har, och ända har inte Ella riktigt de musklerna.
Man måste verkligen hitta knapparna på Birka för att hon skall tänka tanken att bjuda på halsen!
 
Är jätte nöjd med Ella. Hon var verkligen jätte fin igår, är så glad att hon börjar hitta takten och vill vänta på mej. I slutet var hon riktigt trött och ville bara sova!
 

RSS 2.0