Ovisade failbilder

 
Vilken bild tycker ni är roligast? KOMMENTERA
 

Höjdrekord med Birka - 60cm!

För ett par veckor sedan så hopptränade jag och Birka för första gången för Nanna Andersson. Allt gick jättebra och Birka var grymt duktigt. Både jag och Birka trivs riktigt bra med att träna för Nanna och vi kommer absolut göra det en massa fler gånger. Vi slog också vårat höjdrekord genom att hoppa 60centimeter!
 
Här får ni lite bilder och en film från den träningen!
 
 
 
Tack Nanna för bilderna och träningen!
 

Mina favorit bloggar

På dessa bloggarna hittar jag en massa inspiration av olika slag! Riktigt grymma allihopa!
 
~ http://ponnyvalack.blogg.se ~
 
~ http://successen.blogg.se ~
 
~ http://ericahungler.se ~
 
http://wistens.blogg.se ~

Några bilder på havet.

För ungefär en månad sen var jag och en kompis och fotograferade lite vid havet, tänkte visa er några utav dom bilderna som jag faktiskt blev riktigt nöjd med. Vilken bild tycker ni var finast?
 

5 sanningar om mig

♡ Jag har ridit i ungefär 1 år och 8 månader nu ♡
 
♡ Jag har ingen aning vilket gymnasium jag vill gå på 
 
♡ Allting inom fotografering och design har jag lärt mig själv 
 
♡ Jag vill jobba med avel/utställningar med shettisar i framtiden 
 
♡ Jag förlåter människor väldigt lätt, fast de gjort misstag och sårat mig ♡
 

En månad senare

En månad senare och jag är tillbaka på bloggen!
Det har varit mycket tufft att vara utan bloggen, det är så vanligt att sätta sig och skriva inlägg på kvällen och liknande. Har haft den i tankarna hela tiden, men samtidigt har det varit skönt att få vara utan den ett tag. Bara rensa tankarna för att sedan bomba er med en massa nys grymma inlägg!
 
Har också satt upp nya mål för bloggen och nu känns det som att vi är på gång på riktigt. Birka och Ella går grymt bra nu och Tamira också, jag har verkligen lärt mig mycket på henne. Så synd att hon ska åka om ett par dagar, men så är det. 
 

NY BLOGG

Har väldigt länge funderat på att skaffa mig en ny blogg och nu är det äntligen gjort! Hade tänkt att börja bloggar för HorseWorld.se först, men eftersom jag inte förstod mig inte alls på deras hemsida. Så istället stannar jag kvar här på blogg.se . 
 
Har bytt bloggnamn av lite olika orsaker som att jag tycker att bloggnamnet är för svårt, jag behöver en ny start osv. Hoppas ni kommer att följa mig HÄÄÄÄÄR nu istället!

F Ö R Ä N D R I N G

Det kommer att hända en del saker med bloggen, eller kanske inte den här? Ny portal..? Hmm.. vem vet! Vill inte säga för mycket, men går ut med all information som behövs när allting är färdigt! Kram på er!


RSS 2.0