Hur dom än försöker ta oss ner på jorden..

Hej på er, lyssnar på lite musik och ska snart ta och sova. Imorgon hämtar Ellen mig och så åker vi till skolan, slutar redan klockan 13:20 så då kör vi hem på direkten. En sväng till stallet och sedan hem och ha en mysig onsdagkväll.
 
Birka skrittades ut idag och så tog vi en liten galopp i en uppförsbacken, pumpar ur energin ur henne. Så att hon kan hålla sig på backen på nästa träning ;). Hon skulle egentligen fått nya skor idag, men hovslagaren hade inte fått med sig så små skor. Bara dunderskor till Wille och Zano, tror hon var glad för det. Birka tycker inte att skos är inte det roligaste direkt..
 
Ella gick ett litet hårdare pass i paddocken, mycket ställning och böjning på volterna. Det är roligt för Ella börjar acceptera bettet mer och blir inte lika hänging, plus att hon börjar stärka sig mycket mer så hon orkar bära upp sig själv när hon ska gå i form. Får se när jag tar första galoppen på henne, de kan bli spännande tror jag.. 
 
Imorgon blir det stallet ja, antagligen så åker Peffson imorgon. Kommer sakna min prins något otroligt mycket, ett litet tomrum i stallet ♥ Finaste Peffson får också stå för kvällens bild ♥
 

- INGA ELAKA KOMMENTARER (TÄNK DIG FÖR FÖRST) - SOM DU BEHANDLAR ANDRA BLIR DU BEHANDLAD SJÄLV

Kommentera inlägget här:

Ditt namn: (obligatoriskt)
VIP gäst? KLICKA HÄR

E-mail: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0