Svar på frågestund #6

Här kommer dom sista svaren från frågestunden!
 
Frågor från: Ebba (http://northons.blogg.se)
Hur längde har du bloggat? Jag har bloggat i 4 och en halv månad ungefär. Men om man räknar med de flertal bloggarna jag har haft innan den här så har jag nog bloggat i typ 3-4 år.
 

 
Frågor från: Felicia Lagerqvist (http://teamSF.blogg.se)
Ska 1 till 10- hur mycket älskar du dina shettisar? Mina och mina, men helt klart 10

Vill jobba med hästar i framtiden? Jag tror det, eller kanske halvtid som privattränare och ha ett annat jobb vid sidan. Det beror på hur duktig jag blir och hur mycket jag kommer tjäna.

Shettis/annan ponny? Just nu är shettis de bästa jag vet.

Hur högt har du tävlat? dressyr/hoppning/annat? Jag har tävlat blåbärshoppet med Birka (klubbtävling) och då hoppade vi 40 centimeter :3
 
Hur lång är du? Jag är ungefär 152cm.
 

 
Frågor från: Hanna (ingen blogg länkad)
Vad är din högsta dröm inom ridsporten? Att utvecklas och lära mig mycket för att sedan ha en egen gård, med privat träningar och liknande.
 
Vilka bloggar läser du? En massa olika, men dom jag "läser mest" är väll - 1.http://icelandicforever.blogg.se 2.http://successen.blogg.se 3.http://dressyrsaga.blogg.se 4.http://feliciadolks.blogg.se 5.http://ponnyvalack.blogg.se och 6.http://esmeraldafall.blogg.se
 
Hur många besökare har du på denna bloggen dagligen? Jag har mellan 70-90 unika och 170+ sidvisningar. Rekordet på bloggen är 114 unika (hittils) och 348 sidvisningar.
 

- INGA ELAKA KOMMENTARER (TÄNK DIG FÖR FÖRST) - SOM DU BEHANDLAR ANDRA BLIR DU BEHANDLAD SJÄLV

Kommentera inlägget här:

Ditt namn: (obligatoriskt)
VIP gäst? KLICKA HÄR

E-mail: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0