Dagens ridpass - Birka, Ella & Effe

Cinderella - Red Ella en liten sväng i paddocken, underlaget var sådär med det funkade. I skritten försökte hon komma undan från jobbet lite grann, men tog ett par förhållningar och mötte med skänkeln så blev det bättre. I traven blev hon lite pigg och ville helst galoppera, annars gick det också bra.
 
Birka - Även Birk tog jag en liten sväng i paddocken. Jobbade med ställningen och böjningen och att hon skulle mjukna i munnen. Allt gick bra och även hon blev lite pigg i traven, tror mina prinsessor ville galoppera och busa lite kanske? ;)
 
Efrahim Helac - Tog faktiskt och skrittade ut en liten sväng med Effe idag, Therese gick med tillsammans med Hobbe och allt gick bara bra. Effe skötte sig jättebra och vi mötte till och med en buss utan några problem. Hoppas det blir en massa mer ridning på D-ponnysarna nu under våren :D
 
Inget utav passen var direkt ansträngande, utan ponnysarna fick bara komma ut och gå bort lite träningsvärk och jogga lite grann. Men jag är iallafall väldigt nöjd med allihopa!
 
Finaste prinsen ♥

- INGA ELAKA KOMMENTARER (TÄNK DIG FÖR FÖRST) - SOM DU BEHANDLAR ANDRA BLIR DU BEHANDLAD SJÄLV
Postat av: JONNA

Vad kul! Prinsponnyer och prinsessponnyer :D

Svar: Ja eller hur! En massa kungligheter ;D
Lina Ericson Stahlin

2013-02-07 @ 07:14:55
URL: http://ponnyvalack.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn: (obligatoriskt)
VIP gäst? KLICKA HÄR

E-mail: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0