de fyra senaste dagarna

Fredag 29 mars 2013
Red ut Birka en sväng i skogen, vi var ute i cirka 40 minuter. Klättrade lite i bergen och jobbade med mycket trav och galopp. Birka var verkligen jättefin och lyssnade perfekt på mina hjälper! 
Ellson fick också ridas ut en sväng, följde en grusväg som går runt en stor gård och sedan tillbaka stallet. Vi var ute i ungefär 30 minuter, jobbade en del i skritt och även lite i trav.
 
Lördag 30 mars 2013
Birka red ett ganska intensivt pass i paddocken på 30 minuter. Jobbade mycket övergångar för att få henne att lyssna på mig och sedan så jobbade vi en del på volterna i galoppen. Ett helt vanligt ridpass, inget speciellt direkt. 
Ella reds ut en sväng på 20 minuter och sedan jobbades hon i paddocken i ytterligare 20 minuter. Ella var jättefin och lyssnade bra, jobbade med ställningen och böjningen på volter i olika storlekar.
 
Söndag 31 mars 2013
Både Birka och Ella fick vila för vi var iväg på tävling med Willie.
 
Måndag 1 april 2013
Birka reds i paddocken med cavalettibommar, broar, slalom och trekantsbommar. Birka skötte sig jättebra och en liten film kanske kommer på det sen, beror på om Videofyme vill sammarbeta eller inte.
Ella gick samma bana som jag red med Birka, men vi bråkade lite o galoppen hon ville inte riktigt göra det jag bad henne om. Annars gick det bara bra!
 
Bild från idag på mupp-ponnyn Ella

- INGA ELAKA KOMMENTARER (TÄNK DIG FÖR FÖRST) - SOM DU BEHANDLAR ANDRA BLIR DU BEHANDLAD SJÄLV
Postat av: victoria

Åh vad söta hästar du har! Är det shettisar? Gör du designer? :)

2013-04-01 @ 22:04:33
URL: http://victoriamariajohansson.blogg.se
Postat av: Allrooundryttare

Tack Detsamma! :)

2013-04-01 @ 22:32:10
URL: http://allrooundryttare.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn: (obligatoriskt)
VIP gäst? KLICKA HÄR

E-mail: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0