kommer aldrig på bra rubriker..

Hej på er, nu sitter jag och myser i soffan. Var hemma vid kvart i fem eller något sånt typ, jag och Therese promenerade med Hobbe från stallet hem. Vädret har ju varit skit idag, så en del stalljobb har fixas istället för fokus på ridningen.
 
Red Birka idag, bara lite försiktigt. Hon var mycket bättre, skritten och traven prima. I galoppen vågade hon inte ta för sej på samma sätt, men det kan jag förstå. Om man har haft så ont i hovisarna så vågar man nog inte riktigt springa på som bara den utan är istället rädd för att få ont igen.. Min lilla prinsessa <3
Skall rida henne imorgon igen å så skall vi hålla koll på hovarna, känna, vilken tempratur osv. Hon var lite var om ena hoven idag.
 
Vi fick klippt hela Peffson, så nu är han naken. Stog och värmde sej med ett fleecetäcke innan vi lämnade stallet förut,, gosigt! Tamiras man blev ryckt också, fina tjejen! :D
 
Imorgon skall det vara bättre väder, förhoppningsvis iallafall. ALLA hästarna skall gå, nu har dom vilat två dagar i rad. Dom fick lite damp i morse när vi inte släppte ut dom p.g.a att det typ stormade ut, hhaha lite fulla av energi imorgon mabye? ;)
 
Favorit i repris <3

- INGA ELAKA KOMMENTARER (TÄNK DIG FÖR FÖRST) - SOM DU BEHANDLAR ANDRA BLIR DU BEHANDLAD SJÄLV

Kommentera inlägget här:

Ditt namn: (obligatoriskt)
VIP gäst? KLICKA HÄR

E-mail: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0