Världens finaste och snällaste D-ponny ♥ Efrahim Helac ♥

EFRAHIM HELAC
D-ponny - 146cm i mkh - född: 2008 (alltså 4år)
 
   
 
Therese: En riktigt trevlig och duktig hopp ponny med egen motor. Rör sig lätt och energisk, hoppar med mycket bra teknik. En ponny för ryttaren som satsar på dom större klasserna men som vill vidareutbilda sin ponny själv. Har vart iväg på pay and jump med bra resultat och är helt underbar att ha med på tävlingsplatsen. En känslig ponny med mycket energi men som han använder på rätt sätt och inte på dumheter. Är riden mycket i skog och trafik och sköter sig utmärkt. Snäll i all hantering så som sko, klippa, spola, lasta mm.
 
 
Lina (jag): Jag har ridit Effe endast ett fåtal gånger, men känner denna ponny utan och innan. Han är en otroligt snäll och underbar ponny. Jag skulle lätt kunna tänka mig honom som min egna ponny, om jag bara hade haft lite mer självförtroende. Effe kan bli precis vad man gör honom till, men hoppning skulle nog passa honom bäst. Han har aldrig gjort någon illa. Detta är en ponny med hjärta av guld som förtjänar ett riktigt bra hem.
 
 
Han ligger inte inte ute på annons just nu, men om ni går in på stallets hemsida (http://stallhjälmvik.n.nu) så trycker ni på kategorin Hästar Till Salu. Så hittar ni honom där, mejla eller ring Therese om ni är intresserade. Mejladress och andra kontaktuppgifter hittar ni på hemsidan.
 
FILM PÅ NÄR HAN HOPPAR - KLICKA PÅ LÄNKEN NEDAN
http://www.youtube.com/watch?v=S0F672DCVtE&list=UL5BMqYx6AQxY&index=4
 
Tycker ni inte han verkar vara en otroligt fin ponny? ♥
 
 

- INGA ELAKA KOMMENTARER (TÄNK DIG FÖR FÖRST) - SOM DU BEHANDLAR ANDRA BLIR DU BEHANDLAD SJÄLV
Postat av: Nina Fyrman

Han ser jättefin ut!

2012-12-13 @ 21:30:47
URL: http://ninafyrman.wordpress.com
Postat av: Jossapossa

Söt häst! :)


Men tyvärr har vi inget stall hemma :).....

2012-12-14 @ 06:52:34

Kommentera inlägget här:

Ditt namn: (obligatoriskt)
VIP gäst? KLICKA HÄR

E-mail: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0