Läget på Stall Hjälmvik just nu!

"Tänkte göra en lägesrapport då det händer ganska många stora förändringar på Hjälmvik just nu"
 
◊ Den 23 mars åker Effe till en familj i Lilla Edet som ska ha honom på foder under sommaren. Han kommer tränas och tävlas av deras 14åriga dotter, ska verkligen bli jätte roligt att få se honom komma ut på banorna!
 
◊ Antagligen någon gång i april så kommer Mirél tillbaka till stallet, Therese ska fortsätta att utbilda henne. Ni kanske kommer ihåg de vackra Haflinger stot som Therese red in i höstas, ja den Mirél är det ;)
 
◊ Någon gång i maj så kommer även Tamira åka till familjen i Lilla Edet och tillbringa sommaren där. Förhoppningsvis så kommer både hon och Effe säljas och stanna där ett bra tag sedan-
 
◊ Therese kanske ska åka och plugga hela sommaren och då tar hon med sig Willie och Zano dit - men det är ännu inte bestämmt. Återkommer när jag vet mer!
 
Så på Hjälmvik kommer endast shettisarna, Flake och Angel stå kvar. Tror vi kommer få en riktigt rolig sommar ändå. Min kära vän Nanna kanske ska rida Flake någon gång i veckan också, eftersom Therese är borta.
 
Detta kommer bli min sista sommar med shettisarna, sen är jag för lång... Så en långsiktig planering kommer upp inom ett par veckor - den kommer vara fylld av en massa hoppning (eventuellt hoppträningar), dressyrpass, uteritter, longering, trickträning, körning (eventuellt körträningar för Nettan), tömkörning och löshoppning. 
 
Kan sommaren 2013 slå sommaren 2012? 
 
 
          Fina Mirél                                                                           Birka förra sommaren


- INGA ELAKA KOMMENTARER (TÄNK DIG FÖR FÖRST) - SOM DU BEHANDLAR ANDRA BLIR DU BEHANDLAD SJÄLV
Postat av: JONNA - ponnyvalack

Vad trist att du blir för lång, men det är bara att bita ihop och inse det. Men vad bra att du får lång tid på dig och att du får veta att det är eran sista sommar. Så ni får göra allt det där roliga om och om igen hela sommaren <3

2013-03-16 @ 20:02:19
URL: http://ponnyvalack.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn: (obligatoriskt)
VIP gäst? KLICKA HÄR

E-mail: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0