hatar detta piss väder

Satt inne på typ SMHI eller yr.no och alla de där väder sidorna och kollade lite hur helgen skulle se ut och yes det kommer vara sol. Men inte plus grader en ända dag de kommande dagarna! Vilket innebär att det fryser i paddocken och går inte att rida "ordentlig" nästan någonstans i och med att marken också fryser. Vi som inte har tillgång till manege eller ridhus har nog lite pigga hästar efter denna veckan...
 
Jag blir på riktigt jätte arg. Vintern är över, försvinn detta kalla hemska väder. Vi vill ha sol och sommar nu. Finns det någon som håller med mig? Vintern är slut, ingen mer kyla! :@
 
Fast det allra värsta är nog när plusgraderna väl kommer och allt blir så himla lerigt... Allt från hästarna till täcken och utrustning... Vilket känns som att det tar år att rengöra efter bara ett ridpass. Men det är väll bara att stå ut, sommaren kommer väll någon gång.. hoppas jag..
 
Sötaste frukterna på denna planeten ♥

- INGA ELAKA KOMMENTARER (TÄNK DIG FÖR FÖRST) - SOM DU BEHANDLAR ANDRA BLIR DU BEHANDLAD SJÄLV
Postat av: Anonym

Det är vinter ända fram till siste februari men förstår dig det suger verkligen! Man fryser och kan inte jobba ordentligt..

2013-01-11 @ 18:08:33
Postat av: Anonym

Det är vinter ända fram till siste februari men förstår dig det suger verkligen! Man fryser och kan inte jobba ordentligt..

2013-01-11 @ 18:08:34

Kommentera inlägget här:

Ditt namn: (obligatoriskt)
VIP gäst? KLICKA HÄR

E-mail: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0