Hoppas på världens sötaste Birk!

Hello sunshines! Hoppade som sagt med Birka igår och hon var jätte duktig!
 
Red fram, skritt, trav å galopp.
I början kändes hon lite frånvarande, men det varade inte länge. Såg till att hon var tvungen att fokusera på mej genom att böja henne, gå in på olika volter, serpentinbågar osv.
 
Hoppade en del kombinationer, lilla heeesten var super fin! Fick riktigt bra språng och hon tände riktigt på hindrena! Hoppade oxer på 50 centimeter utan tvekan.
I slutet satte vi ihop det till en bana på 8 språng. Allt gick super bra, vägen blev lite knasig ena gången men det löste sej. Hon bytte fint över hindrena och lyssnade bra på mina hjälper.
 
Mitt i allt började det spö regna, så jag hoppade banan en gång till och vi rev tyvärr sista hindret (men det gör inget), annars var hon super duktig. Travade och skrittade av henne ordentligt innan vi skyndade oss in och tog skydd från regnet, även fast vi redan hade blivit dränkta :D
 
Är jätte nöjd med Birkis, hon  var riktigt duktig idag och det var roligt att hoppa bana nu såhär innan tävlingen. Lite träning är alltid bra, det är faktiskt både min och Birkas första tävling!
 

- INGA ELAKA KOMMENTARER (TÄNK DIG FÖR FÖRST) - SOM DU BEHANDLAR ANDRA BLIR DU BEHANDLAD SJÄLV

Kommentera inlägget här:

Ditt namn: (obligatoriskt)
VIP gäst? KLICKA HÄR

E-mail: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0