Crying out your name

Ingen uppdatering igår, eller jo ett inlägg. Men ingen vidare uppdatering egentligen, förlåt men man har sånna dagar ibland..

Red Birka i paddocken igår, hon jobbade på bra. Det var ett spöke i ena hörnet, så vi fick brottas lite i galoppen. Men annars gick det jättebra, hon tog för sej bättre i både galoppen och traven! Duktig ponny!

Sen red jag och Therese ut på Ella och Flake. Det gick också jättebra, fick både travat och galopperat ikapp ganska många gånger haha! Men shit vilka framben hon fick, å bakbenen var också helt amazing! Tog ut stegen riktigt bra. Och jag ljuger om jag säger att hon inte var pigg, hahah. Vi avslutade allt med en liten sväng i klätterbacken, sen så skrittade vi hem. Var jätte nöjd med Ella igår, hon blev lite svettig. Så hon fick mysa ner sej med ett fleecetäcke & lite kvällsmat.

Idag är det stallet igen, rider igenom Ella lite försiktigt i paddocken. Hon gick så hårt igår så att aa.. Birka skall få sej en ute ritt, funderar på att ta svanviksvägen. Det beror lite på om Therese hänger med! :)

Mer uppdate med kommer!


- INGA ELAKA KOMMENTARER (TÄNK DIG FÖR FÖRST) - SOM DU BEHANDLAR ANDRA BLIR DU BEHANDLAD SJÄLV

Kommentera inlägget här:

Ditt namn: (obligatoriskt)
VIP gäst? KLICKA HÄR

E-mail: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0